No a nie można umieścić aparat po prostu na statywie ? Bo wątpię, żeby ktoś biegał z takim obiektywem po ulicy i próbował łapać na żywca jakieś ujęcia.
Jak dla mnie ten obiektyw to mniaaaam ....
Wersja do druku
No a nie można umieścić aparat po prostu na statywie ? Bo wątpię, żeby ktoś biegał z takim obiektywem po ulicy i próbował łapać na żywca jakieś ujęcia.
Jak dla mnie ten obiektyw to mniaaaam ....
aparat to nie za bardzo, ale obiektyw jak najbardziej(najlepiej na monopodzie) ;)Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
Chciałem dzisiaj wypożyczyć na testy, ale żadne ProCentrum nie ma i nie będzie miało dopóki będzie popyt na to szkło :? Ilość w Polsce jest naprawdę ograniczona i w najbliższym czasie prawdopodobnie nic się nie zmieni, dobre jest to że w razie co można oddać w tydzień po zakupie jakby coś było nie tak :DCytat:
Zamieszczone przez lessie
ekhm 10dni - tzn jak kupuje się przez Internet.Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Ja rozmawiałem w sklepie ;)Cytat:
Zamieszczone przez grizz
a to bardzo ładnie się zachowują :DCytat:
Kto jest szczęśliwym posiadaczem tego szkiełka ?
He he he... już widzę ten popyt :mrgreen: Ilość ograniczona :razz: Czyli są dwie sztuki i liczą, że się ktoś na nie chętny znajdzie.Cytat:
Pewnikiem nikt.Cytat:
Zamieszczone przez matzone
cześć!
to mój pierwszy post na Waszym forum ;)
sigmę 135-400 znam z autopsji i śmiało mogę powiedzieć, że nie ma się czym podniecać niestety... w zakresie 135-250 jest ok, im dalej tym gorzej :(
używałem ją w analogu, później w Nikonach D100, D70s i D200 i... lepiej zbierajcie na Zuiko :)
pozdrawiam, kuba
sample na pbase nie powalają może ale też nie są słabe nawet na samym końcu...pewnie wiele też zalezy od warunków do focenia