ech teraz zauwazyłem, ze za 6k to fl50 powinnes zmieścić... albo dorzycić 35mmCytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Wersja do druku
ech teraz zauwazyłem, ze za 6k to fl50 powinnes zmieścić... albo dorzycić 35mmCytat:
Cytat:
Za 6k to można mysleć o Nikonie D80, albo o Canonie 30D z dodatkami. Widziałem 30D na Allegro za ca 3500 PLN, po odliczeniu bonusu Canona.
Pozdrówka
Cytat:
Zamieszczone przez lessie
A czegóż to tym sprzętem nie zrobisz nigdy ??? :cry:
Pozdrówka
lessie nie uderzyłes się Ty gdzieś w głowę ostatnio?! Dlaczego Ty tak bierzesz do siebie ględzenie innych ludzi? Już chyba zaczynasz wierzyć w te bzdury o wyższości innych systemów :)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Przeciez C+ ma tylko polecić a nie podjąć za kogoś decyzje :)
A jeżeli czegoś nie potrafię zrobić to nie zrzucam winy na sprzęt tylko na braki w umiejętnościach :)
pozdrawiam
Mali dzielni Archeolodzy z was ;p
Ha :D
Będzie E510 ponieważ na E330 nie załapał się!
m_o_b_y no i co że można kupić D80 lub 30D, ale one ani nie mają stabilizacji, ani normalnego systemu czyszczenia :razz: a dodatkowo ciężko w tej cenie kupić odpowiednik ZD 14-54 u Canona lub Nikona :mrgreen:
Między 30D, czy D80, a olkowymi kamerami raczej nie ma porównania, przynajmniej dopóki nie pojawi się następca E1, a urodziny tego bobaska na razie są wielką niewiadomą.Cytat:
Czyszczenie, to gadżet bez większego znaczenia, po naszej stronie jedyny plus, to stabilizacja w E510.
O szkłach, to lepiej nie mówić, bo takiego wyboru lepszych i gorszych, tańszych i droższych, niż olkowe, to my długo nie będziemy mieć, jeśli w ogóle kiedykolwiek. :D
Nasz plus, to fakt, że kitowe szkła są wyjątkowo przyzwoite i umiarkowanie drogie.
Pozdrówka
m_o_b_y ale w czym niby nie ma porównania? Bo jakos nie rozumiem toku Twojego myślenia? Widzisz jak dla mnie 30D czy D80 to amatorskie puszki na równi z E-330 czy E-500 nawet. Śmiech mnie ogarnia jak czytam pieśni pochwalne i wynoszenie ich ponad wszystko co dostępne dla amatora :)Cytat:
Zamieszczone przez m_o_b_y
A w kwestii szkieł to jakie ma znaczenie że jest ich mało?? Jest na tyle dużo żeby zaspokoić potrzeby każdego rodzaju użytkowników i wszystko w temacie.
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Poczytaj wymiki drobiazgowych testów fotograficznych, badań porównawczych, opinie użytkowników w kraju i na świecie oraz wyniki sprzedaży (nie mówiąc o galeriach zdjęć), a będziesz wiedział, co mam na myśli.
W badaniach D80, czy 30D są porówywane z kamerami o klasę wyższymi, nigdy z E1, czy E330. :esystem2:
Pozdrówka
m_o_b_y wiesz co Ty sobie czytaj te drobiazgowe porównania i popadaj w kompleksy słabszego sprzętu, ja wolę robić zdjęcia :)Cytat:
Zamieszczone przez m_o_b_y