gratulacje!!! no no tak jak RE napisal poziom dobry ;)
Wersja do druku
gratulacje!!! no no tak jak RE napisal poziom dobry ;)
Dopiszę jeszcze, że szkoda, iż niektóre prace nie zgarnęły ani jednego głosu. Cóż. Tak bywa. Niemniej wieeelka szkoda.
Pozdrawiam
a wystarczy dać możliwość głosowania na 3 prace a nie na jedną... wielka szkoda, ze moglem oddać tylko jeden głos... :mrgreen:Cytat:
[...] szkoda, iż niektóre prace nie zgarnęły ani jednego głosu. Cóż. Tak bywa. Niemniej wieeelka szkoda.
Trudno się mówi. Takie reguły (i jednego głosu będę bardzo bronić).
Pozdrawiam
konserwa niereformowalna! :? :razz:
ps Dobry Wujek na pewno by się zgodził...
wydaje mi się, że problem rozwiązałby się jakby głosowało np nie 59 ale 1000 osób :p tylko jak zachęcić ludzi do głosowania :roll:
Luz, za 3 lata będzie głosować 1000 osób :-).
60 użytkowników to bardzo dobry wynik.
Pozdrawiam
Gratulacje!
Gratulejszyn, K@czy! :)
Radosław,
Napisałeś:
Czy to oznacza, że zmiana jest niemożliwa z:Cytat:
Trudno się mówi. Takie reguły (i jednego głosu będę bardzo bronić).
- powodów technicznych;
- czy też, że te obecne reguły głosowania są dobre.
Ja jestem za tym, aby była mozliwość głosowania na 3 fotki, w podobny sposób, jak w piosenkarskim konkursie Eurowizji, gdzie zespoły jurorów z każdego państwa przyznaja malejąco punkty dziesięciu piosenkom, tylko wprzypadku naszegop konkursu byłyby to trzy miejsca, a nie dziesięć. Uważam takie głosowanie, mimo ze również statystycznie rozbieżne, za dokładniejszą ocenę zdjęć niż głosowanie na jednego autora.
Ta ostatnia forma jest najbardziej przydatna w polityce, tam gdzie chodzi o wyłonienie jak największej grupy czołowej (partii) dającej jak największą szansę stabilności pracy wybranego ciała. Głosowanie w konkursie fotograficznym nie jest aktem politycznym i nie wymaga takich ostrych ograniczeń.
Pzdr, TJ