Świetne fotki.
Szczególnie czwarta zatrzymuje moja uwagę.
Że tez chciało Ci się po nocy, ze statywem po lesie :) Watro było! Znakomity efekt.
Wersja do druku
Świetne fotki.
Szczególnie czwarta zatrzymuje moja uwagę.
Że tez chciało Ci się po nocy, ze statywem po lesie :) Watro było! Znakomity efekt.
hmm noc to teraz jest o 17tej:cool:
a statywu nie ciągałam ze sobą - ba, szczerze mówiąc w ogóle nie posiadam:-P, odkąd stary stawyw no-name się rozpadł pod ciężarem lustra...
Choć pewnie coś lekkiego trzeba będzie zakupić:oops:
Jedynie czarno białe jakieś takie z kontekstu wyrwane.
Fajny klimat.
Faktycznie inna odsłona zimy. Zdjęcie nr 6 jest rewelacyjne. Jest tam jakaś tajemnica pod mostem ;-). Natomiast pozostałe mi sie nie podobają. Nie w sensie, że są brzydkie, ale po prostu zwykłe. Może nieco obróbka za ostra. Pewnie tak mi sie wydaje dlatego, że wysoko sobie zwiesiłaś poprzeczkę pierwszą serią.
5 i 6 bardzo ładnie. Ziarno robi klimat. W następnych tego już nie ma. Fotki tracą przez takie zestawienie dwóch stylów.
Zdjęcia właściwie nie poddane obróbce - pierwsze dwa to tzw grainy film wprost z aparatu, pozostałe dwa to moje własne ustawienia - bez filtra.
W takich właśnie ponurych, burych i "brzydkich" okolicznościach ten filtr w aparacie (grainy film) wydaje się dość dobrze spełniać swoją rolę.
A to jest japeg z aparatu (piszesz "pierwsze dwa" - rozumiem, że drugiej serii?) Widzę, że całkiem nieźle te filtry sobie radzą ;-).
Zdjęcia /ich obróbka/ w pierwszej serii to też robota filtrów e-pl1?
Piątka i szóstka dzięki ziarnistości nabrały charakteru .
Pozdrawiam AP.