Zawsze 3 klatki. +2, 0, -2 EV.
Zauważyłem, że fajnie wychodzę te robione w różnego rodzaju halach, hangarach, etc. Nie wiem czemu. "Na powietrzu" bywa gorzej.
Wersja do druku
Witam !
Fota 1 wyglada ok... a reszta dosc nienaturalnie oddana.
Pozdrawiam
Kwestia gustu. "Naturalnie", bez HDR, było kiepsko. Wierz mi :) Poza tym nie miałem zamiaru "oddawania" tu czegokolwiek tak, jak to zastałem, a jak ubzdurali to sobie programiści piszący firmware aparatu - czyli w sposób uśredniony i nijaki, co zresztą jednoznacznie sugerował tytuł wątku. Z tego punktu widzenia "1" też jest nienaturalna. Serio :)
1 fota faktycznie zdaje sie byc naturalniejsza niz pozostale dwie ,ale jak patrze to 3 ma swoj kilmat.Co do kwestii hdr to trudna sztuka zrobic dobry hdr by nie przesadzic , by dobrze wyciagnac szczgoly ale przy tym by zachowac naturalnosc.Coz kto probuje ten napewno w koncu opanuje trudna sztuke hdr.
Pozdrawiam
no to fajnie, foty sa fajne nie powiem..., :wink:
Cała seria fajna, ale "Agregat" zdecydowanie najbardziej zatrzymuje moją uwagę! Świetna fotka :)
kapitalne 6 klatek HDRowych :)
tonacja kapitalna powychodziła - taka brudna i stara - i choć na każdym zdjęciu z lekka inna - to mimo to pięknie stanowi całość :) oczywiście MBSZ ;)
rowerek mi się jakoś tak bardzo podobał - przynajmniej na pierwszy rzut oka :)
czekam na WIĘCEJ !
7. Czerń i Biel
8. W kolorze
9. Z profilu