Ostatni portret najlepszy. Podoba mi sie, aczkolwiek te oczeta rzeczywiscie zdziebko sztucznie wygladaja. Jednak sam portret jest interesujacy. Z dwoch pierwszych wole wersje w kolorze. Wersja kolorowa jest zywa i to dobrze wyglada.
Pzdr
Wersja do druku
Ostatni portret najlepszy. Podoba mi sie, aczkolwiek te oczeta rzeczywiscie zdziebko sztucznie wygladaja. Jednak sam portret jest interesujacy. Z dwoch pierwszych wole wersje w kolorze. Wersja kolorowa jest zywa i to dobrze wyglada.
Pzdr
To jest miodne - troszke za ostre swiatelko bo nosek nie teges, ale ogolnie mióóód...
bardzo subtelne i przez to wpada w oko. Pozdrawiam.
a wydawało mi się wczoraj ze wrzuciłem następne:) - a tutaj widać ze człowiek omylny jest
inne modelka, tym razem klimat lat 20
jak zawsze zd 50 f: 2,0
Zdjęcie z knajpki
3.
i wersja BW
Z klimatem lat 20 to ta fotka ma tyle wspolnego ze modelka miala pomalowane usta czerwona szminka. Cz-b lepsze aczkolwiek chyba postarzec go ciutke i moze sephia lepsza by byla.
Czekam na kolejne, bo jak na razie to tendencja wzrostowa :)
Gizz zgodnie z życzeniem
Kisi - dlaczego lata 20 - przy następnych zdjęciach będzie to bardziej widoczne:)
4.
Czepianie się:
Niesforny włosek :/
a ja myślałem ze to mój monitor:) - całkiem nie zauważyłem:)
Nie chce nikogo obrazić ale odbiór tych ostatnich dwóch zdjęć ciągle zagłucają mi trzy rzeczy duży noc, wybiałkowane oczy i na tyle małe GO, że drugie oko już się nie mieści.