-
1. przeszkadza mi nieostry pomost i drabinka. troszkę niebo wyszło nienaturalnie
2. podoba mi się
3. także, bardzo sympatyczne choć można było zrobić dwa kroki w lewo i latarnie tak wpasować żeby nie wchodziła w środek tramwaju.
4. niestety kadr mi się nie podoba. domyślam się że chciałeś pokazać kościół? niestety niepotrzebne są tak druty, latarnie i wszystko co dzieje się przed tzn. budynki.
-
Bardzo podobają mi się 13. i 14. :grin:
W przypadku 14. przeszkadza mi nie latarnia, która jest w miarę stylowa i komponuje się ze starym tramwajem, a szyldy banków które mi nie pasują do klimatu zdjęcia. Dlatego też bym radził parę kroków w lewo. :wink:
-
Witam .
Bardziej podobają mi się " letnie zdjęcia " szczególnie
pierwszy samolot i takie malarskie wodorosty .
-
Bardzo ładny początek :grin:. Jako laikowi najbardziej podoba mi się oczywiście statek jak większości, ale jeszcze bardziej fajerwerki. Według mnie bardzo ładny kadr i kolorki. Z pierwszej wrzuty jest wiele ciekawych. HDR-y już trochę gorzej pod względem kadrów, ale fajnie że próbujesz różnych technik. Powodzenia
-
12. Bardzo mi się podoba
14. Aaaaa jaka żarówa! Plus za to że to Moja Bydzia :)
-
Litości!
Strona, na której jest 15 zdjęć, strasznie długo się otwiera. Można się zniechęcić :|
Pseudo HDR-y kiepskie. Kadry nie najlepsze, obróbka MZ jeszcze gorsza. Kadrowo 12 najlepsza ale pomysł z nieostrym pierwszym planem, to MZ kiepski pomysł.
-
Witaj :)
Lodka we mgle rzadzi :)
Podoba mi sie tez pomysl z gwozdziami ale jakos obrobka mi nie lezy - jak dla mnie zbyt jaskrawe, chociaz moze to wina mojego monitora...? :/
Pozdrawiam
-
Kilka fotek z dzisiejszego zimowego spaceru:
16.
By mati_1979 at 2010-12-04
17.
18.
19.
20.
-
18. podoba mi się najbardziej.
Trochę przeszkadza ta gałąź w prawym górnym rogu, ale kolory są super.
-
Podobnie jak rol6 uważam, że najciekawsza jest 18. Ładny kadr i światło, szkoda tylko, że nikogo nie było na tym pomoście. Na 17 bardzo fajne kolorki i mnie przyciąga choć brak mi jakiegoś głównego elementu, chyba ze słońce.