Zdjęcia w dużej części pochodzą wprost z JPG zapisanego przez E620, tylko kilka wrzuciłem z RAWów (konwersja Olympus Studio 2.3 ). Kilka rawów mogę spoko wrzucić, które ?
Wersja do druku
Zdjęcia w dużej części pochodzą wprost z JPG zapisanego przez E620, tylko kilka wrzuciłem z RAWów (konwersja Olympus Studio 2.3 ). Kilka rawów mogę spoko wrzucić, które ?
Fotki super,szkło rewelka
Fotki świetne. Przy pierwszej focie spod Mariackiego pomyślałem - skąd do cholery tyle paprochów na matrycy Olka? Dopiero drugi rzut oka uświadomił mi że to ptaki:)
Jak nie jestem szumofobem tak w niektórych miejscach jednak rzuca się w oko... gradacja na auto?;)
O ile pamiętam, wszystkie ustawienia (poza trybem fotografowania) były na auto ..
montowałeś to może na statywie...?
żadnego zdjęcia nie wykonałem przy użyciu statywu :)
tak tylko pytam, bo jak go wziąłem do ręki, to pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy - "szukaj chłopie nowego statywu" ;)
hehe, dlaczego ? Nie mówi że z powodu wagi :)
No wlasnie wagi, jak to zmontowalem na swoim velbon'ie ultra lux to niezbyt pewnie sie to prezentowalo, szczegolnie w pionie;)
bo ultra lux jest głownie do zdjęć w poziomie ;-) heheh, żartuję. Ale fotografowałem naprawdę ciężkimi obiektywami i waga tego nie wydaje mi się jakaś szczególna ...