Muszę przyznać, że jestem niecierpliwym i obraźliwym człowiekiem. Szkoda, że ostatnie zdjęcia nie przypadły nikomu do gustu. To może trochę ulicy. Mam nadzieję na jakieś opinie :
17.
18.
19.
Wersja do druku
Muszę przyznać, że jestem niecierpliwym i obraźliwym człowiekiem. Szkoda, że ostatnie zdjęcia nie przypadły nikomu do gustu. To może trochę ulicy. Mam nadzieję na jakieś opinie :
17.
18.
19.
bardzo fajne 10 z autem, 12 z motorem niczym z mad maxa, 13 bardzo mi się podoba kadr, tylko moment z panią w tle taki sobie. dzieci na 15 ładnie sfotografowane ale w samym zdjęciu nie widzę jakiegoś głębszego sensu do historii. pan z 16 wygląda sympatycznie, odpowiada mi tu szeroka perspektywa.
Gdy coś zachwyca(+) lub razi(-) to wzbudza emocję i implikuje komentarze.
Twoje foty generalnie nie odstają ani na minus, ani na plus i taki moim zdaniem efekt.
Nie do dotyczy to 14. i 17. - są zarąbiste :)
Daj ludziom czas przejrzec te zdjecia, pierwsza wrzuta genialna, 1-kozak, 4- "kreta droga" ;] dobrze podchwycone, no i 6-swiatlo z orkiestry sa badzio fajne, ostatnie z tej seri to takie w stylu NG :P
Ostatnia seria to pozytywnie ale tylko za sprawa 17 i 19.
Pozdrowka
Wybacz, ze dopiero teraz looknalem do Twojego watku. Od pierwszych zdjec zaczalem zalowac :)
Na szybko... nr 7. The one'n'only. Przepraszam, ze uzyje tego slowa, ale... zajebiste! Nic to, ze nieostre. Ale jest ogien, predkosc, walka.. switne wg, mnie!
T.
17 niezłe ;) 19 z ciekawszym kadrem było by super
17 bardzo mi się spodobało :):):)
17 - świetne.
Pozdrawiam.
Musisz wziąć poprawkę na okres wakacyjny. :grin:
Oceniłem pierwszą Twoją wrzutę, a później nie było mnie na forum.
Jak już wcześniej ktoś napisał, to generalnie umiesz robić zdjęcia, masz dobry warsztat, nie spotkałem się u Ciebie ze zdjęciem, które raziłoby im minus. A dalej ... to już kwestia gustu jednemu się podoba jedno zdjęcie innemu inne.
Mnie osobiście najbardziej przypadły do gustu 8, 14 i 17.