No płakałam prawie z tego powodu ale był w drodzę... Phi... ale 14-42 też dało radę :roll:
Wersja do druku
Ciekawi mnie ,czy można w tym kościele dać "duchowi"odsapnąć w kompletnej ciszy..
..mini koncert jak pisałaś utworów Bacha i Hendla na samą myśl ,chciało by się tam być,
trochę sie na zadzierałaś głową :grin:
hmmm może by tak ołtarz jeszcze dało by sie zobaczyć:wink:
pozdrawiam
mile fociury, szkoda ze na drugiej i czwartej nie ma pelnej symetrii:wink: Kubraczku, czekam na foty z Mazur, no wrzuc je w koncu i ciekaw tez jestem bardzo, co uwiecznilas rybim oczkiem:grin:
Dzięki za wizity :grin:
Się nazadzierałam, to fakt :wink:
A ołtarza niet, bo takiego tłoku to ja w życiu mało kiedy widziałam więc focenie wszystkiego poniżej mojej perspektyw (174cm) nie miało sensu.
Się czepiasz :roll:
Zostajemy przy tych mazurskich klimatach ale zamkowo-rycerskich tym razem.
W Reszlu jest piękny zamek i podczas pobytu dodatkowo mi się sfuksiło. Postanowiłam się odłączyć od reszty i se wypicz pewien zimny bursztynowy płyn na dziedzincu. Trafiłam akurat podczas kręcenie filmu :grin:
Podczas przerwy wszyscy wylezli z lochów, a w ten czas chwiciłam aparat. Pan Hrabia (bardzo sympatyczny zresztą) się zgodził bym mu zrobiła zdjątko. Potem se strzeliliśmy po fajce i zaczęli akcję na dzidzincu.
Zdjęcia 9 i 10 strzeliłam z biodra gdyż zawsze zazdroszczyłam tej umiętności RC :-P Ale i dlatego, że reżyser nie wyglądał na zachwyconego mojej obecności :wink:
P.S. Wiem, wiem... Trema mnie zeżarła :???:
Swietne zdjecia wrzucilas, podobaja sie bardzo.
Trochę jakby za jasno jak dla mnie. Ostatnie sympatyczne.
pzdr.
Pan hrabia wczuwał się w rolę ;)
W końcu grał w filmie ;)
Ma trochę wrażenie, że lekko nieostre te zdjęcia. Może się czepiam, może to tylko mój wzrok/monitor..
Zdjęcia w kościele fajne ale (wiem, czepiam się ;) ) zdecydowanie brakuje tam symetrii. Popatrz na zdjęcia k@czego, zupełnie inaczej się to prezentuje. Fakt, on jest w architekturze "miszczem" ;)
Klimatyczna ostatnia seria :grin: rzeczywiście troszkę nie ostra ale zastanowiło mnie określenie zdjęcia z biodra, Lolita, jak to się robi z biodra ? :wink: