Nie martw się. U nas we Wrocławiu nawet po Piłsudskim nieźle sobie jeżdżą ;)Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Wersja do druku
Nie martw się. U nas we Wrocławiu nawet po Piłsudskim nieźle sobie jeżdżą ;)Cytat:
Bardzo fajna fotka
Udany debiut.
Ładny kadr,przyjemnie się ogląda
Witam
I mam się sam wykruszyć??? :)
Oj, te kobiety mają tutaj za dobrze ;)
Fotka może i coś w sobie ma - technicznie dobrze, ale sam obiekt - ble, ble... zdechły liść.
Witam w clubie :razz:
Wielkich sukcesów życzę!
Pozdrowionka
nie wierzę, że taki listek napawa Cię obrzydzeniem... on nie zdechł... no tenteges... zasuszyłsiem :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez john100
Boże dopomóż, niech nie pada w nocy, bo po 5 tej chciałabym wyjść z aparatem.... brrrr.... ;)
jak na poczatek to bardzo ladna foteczka... ladna ciepla tonacja, podoba mi sie ;-)
To jeszcze nie obrzydzenie :) ale przy obecnej pogodzie bynajmniej przygnębienie, dookoła pełno "przegnitej" pozostałości po jesieni... żeby chociaż jakiś śnieżek przykrył listki. ;)Cytat:
O tej porze roku - musisz być bardzo zdeterminowana - żeby tak wcześnie focić - moje uznanie! Ja co najwyżej w porze letniej wstaje tak na ryby ;)Cytat:
Pzdr
Popatrzyłam za okno - ciemnawo jeszcze, wyglądam - mżawka :evil: sine chmury... poszłam spać dalej :mrgreen: Niech się zachmurzenie skończy to sobie obiecuję ten zimowy jeszcze wschód słońca. :)Cytat:
Zamieszczone przez john100
Ponieważ pogoda była dzisiaj taka sobie, to wrzucam tradycyjnie jedno... ;) Stojąc ciągle przed pytaniem - jak ukazać puste pole ;)