o widzisz, udalo sie wrzucic zdjecia:) drzewka fajne, ale moze pokazane w taki sposob, pomoga Ci w walce z obrobka:) i jak bedziesz wrzucal kolejne foty, to numeruj je- bedzie latwiej sie do nich odniesc i oceniac:)
Wersja do druku
o widzisz, udalo sie wrzucic zdjecia:) drzewka fajne, ale moze pokazane w taki sposob, pomoga Ci w walce z obrobka:) i jak bedziesz wrzucal kolejne foty, to numeruj je- bedzie latwiej sie do nich odniesc i oceniac:)
Dzieki za pomoc.
Idzie wiosna bądą fotki.
Pozdrawiam...
Zapraszam do komentowania nowych fotek !!!
Fotki od 1-5 :grin:
:) najbardziej podoba mi się fotka pierwsza, trochę mniej piąta - ta ma zbyt ciasny kadr , później druga - te irysy są w rzeczywistości bardzo delikatne, kruche - przeźroczyste ...
ale z fotki sprzed tej serii iba namaluję .. jeśli można :)
coś z ostrością nie tak...
Mnie najbardziej podoba się katedra. Zawsze chciałem się tam wybrać, by poszukać takiego ujęcia kadedry z nowym (starym :wink:) mostem.
W pierwszym zdjęciu przeszkadza mi ucięty zwierzak z prawej strony. Starałbym się inaczej kadrować, ale to tylko moja skromna sugestia.
Pozdrawiam
Samego jednego zwierzaczka też mam ... :grin:
Zdjęcia nie były obrabiane ...
Oki następne fotki, jeszcze ciepłe :wink:
Zdjęcia od 6-9 :)
pierwsze dwie fotki sa identyczne, tyle, ze w drugiej balans bieli skopałeś. Raczej pamiątkowy pstryk.
Pozostałe mnie nie ujęły również.
Chyba masz kłopoty z ostrością. Wyostrzasz zdjęcia po zmniejszeniu?
Pozdrawiam
Poprzednia seria była lepsza.
Jako pamiątki do albumu mogą być, ale obawiam się że aplauzu na forum nie uzyskasz. :???:
Również widzę problemy z ostrością bardziej niż w poprzedniej serii.
Street foto lepiej wygląda w wersji BW, a mamy na forum mistrza w tej dziedzinie. Przejrzyj wątek Rafała Czarnego.
Pozdrawiam