zazdrosny mąż monitoruje mieszkanie :grin:
spróbuj robić fotki zgodnie z sugestiami Karola, pomyślcie o jakichś detalach na ubraniu, ulubionej zabawce, również czekam na efekty.
Wersja do druku
zazdrosny mąż monitoruje mieszkanie :grin:
spróbuj robić fotki zgodnie z sugestiami Karola, pomyślcie o jakichś detalach na ubraniu, ulubionej zabawce, również czekam na efekty.
to i dobrze :) ale nie ciagnijmy tematu .. :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
hahahahah proszeeeeeeee nie zartujecie to dla mnie powazna sprawa ..... dzieki KAROL za porade
ps z mama tez beda :) a przynajmniej mam taki zamiar .......
Na szare niebo, może się sprawdzi taki sposób: http://www.studiowplecaku.pl/jak-zro...go-filtra-cto/
Wiesz co? Ludziom z Twoim podejściem zawsze mam ochotę drzwi przed nosem zatrzasnąć.
Dlaczego? Bo nie myślą!
Na co Ci kawałek folii (dumnie filtrem zwany) na lampę, skoro rawa dwa razy w różnych temperaturach barw wywołać możesz?
Toż mówię, nie wiesz, nie umiesz: odpuść sobie. Podejdź do zadania, gdy poczytasz lub przećwiczysz.
Też nie bardzo czuję Twojego "bólu istnienia" :grin:? Młodej mamie zależy na "zdjęciach DZIECKA", a nie na "ZDJĘCIACH dziecka". Będzie patrzyła czy bobasek fajnie wyszedł, a nie czy bokeh tła jest ładny, a balans bieli perfekcyjny. Jeśli masz narzucone warunki to robisz w takich jakie będą. Przy tej pogodzie wiele nie wykombinujesz. Powodzenia.
wlasnie jutro chce pocwiczyc .......i pytam o porady...
dzieki za slowa otuchy :) postaram sie jak moge ,a moze pokaze efekty ,kurde tylko jutro ma padac .... aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! boze pomusz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co by sie nie dzialo to ja to ogarne :) najlepiej jak bede potrafil .............
dzieki z porady wszystkim ktorzy je udzielili ,nie bede sie trzymal zasad i teori ,puszcze wodze fantazji ,i zobaczymy co nowy dzien przyniesie :) dzieki jeszce raz i pozdrawiam ..........