-
Mam ten grip z E-520 i to jedna z lepszych inwestycji w aparat :grin:
Mój jest kupiony od jednego z forumowiczów, ale trzymanie aparaciku jest the best !!!
Używam go wraz z paskiem nadgarstkowym i całość trzyma sie rewelacyjnie.
To prawda że jakość plastiku użytego do budowy aparatu i gripa są zupełnie inne, ten z gripu jest bardziej "śliski" mniej matowy ale zupełnie to nie przeszkadza.
Potwierdzam że naprawdę zapomina się kiedy ostatnio ładowało się baterie :-P
Ostatnio na dwóch aku 1000 zdjęć (bez flasha oczywiście)
Naprawdę polecam :!:
-
mam wazne pytanko ,bo czytam i nigdzie nie widze jednej zeczy,czy ten grip dziala tylko z dwiema bateriami na raz ,czy z jedna tez pociagnie ??? ,mam dwie baterie ,ale wiecie jak to jest ,jedna lepiej miec zapasowa :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
mam wazne pytanko ,bo czytam i nigdzie nie widze jednej zeczy,czy ten grip dziala tylko z dwiema bateriami na raz ,czy z jedna tez pociagnie ??? ,mam dwie baterie ,ale wiecie jak to jest ,jedna lepiej miec zapasowa :)
Działa w dowolnej konfiguracji, jedna czy dwie naraz nie robia mu roznicy (no poza wydłuzonym czasem pstrykania na zaladowanych dwoch aku).
pozdro
-
Artykuł na temat gripa BH-E51
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ajan
MZ bzdury wypisuje.
-
Kupiłem tego gripa (bez pilota) i używałem z E-520, kolega któremu sprzedałem E-520 z gripem najpierw chciał gripa sprzedać ale po zapoznaniu się z zestawem z bliska zostawił go i używa do dzisiaj (w sumie prawie 2 lata) praktycznie nie odpinając od body. Nie mam żadnych uwag co do jakości wykonania i użytych materiałów. Spasowanie z body jest bardzo dobre. Wszelkie obawy o wystającą wtyczkę łączącą grip z body okazały się bezpodstawne, nigdy ani mnie ani koledze nie przeszkadzała ona w czymkolwiek. To tyle na temat tego gripa, osobiście go polecam.
-
No przecież Autor pisze że blog subiektywny :) Ja się z nim subiektywnie nie zgadzam, ten grip mam i jestem z niego zadowolony.
-
Jakby ktoś miał do sprzedania to proszę o info :)
-
No właśnie. Był wszędzie i znikł z PL w jednej chwili. W cyfrowych brak, w jabbafoto zniknął w ogóle z oferty po moim mailu. Nigdzie indziej w PL nie widziałem. Ma ktoś wiedzę na ten temat?
Na ebayu Chińczycy oferują, znalazłem też w dwóch amerykańskich sklepach, ale trochę obawiam się ewentualnej wysyłki gwarancyjnej, dlatego wolałbym gdzieś bliżej [choćby w UE].
Podobnie jak feelgood chętnie przygarnę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
brooneq
No właśnie. Był wszędzie i znikł z PL w jednej chwili. W cyfrowych brak, w jabbafoto zniknął w ogóle z oferty po moim mailu. Nigdzie indziej w PL nie widziałem. Ma ktoś wiedzę na ten temat?
Na ebayu Chińczycy oferują, znalazłem też w dwóch amerykańskich sklepach, ale trochę obawiam się ewentualnej wysyłki gwarancyjnej, dlatego wolałbym gdzieś bliżej [choćby w UE].
Podobnie jak feelgood chętnie przygarnę.
jest tu,kupilem przykrecilem,dziala juz ponad dwa lata,wszystko sprawne.
http://www.enjoyyourcamera.com/Olymp...520::1475.html