Ano, już załapałem. Na kilku stronach jest ten babol. Przyklejony kod i nizej powtórzony.
EDIT
A nie wiecie może który kod pocztowy odbiorcy mam podać podczas zamawiania kuriera? Ten nowy, czy ten na Suwak3?
Wersja do druku
Zainteresowanym odpowiadam, bo właśnie sprawdziłem. Kod pocztowy podajemy ten na Suwak3, czyli 02-676.
Pozdrawiam
....a ten FOTOTRONIK w Warszawie, przy ul. Żurawiej 32/34? Czy ktoś wie, czy można tam zawozić bezpośrednio sprzęt? Jutro będę w Wawie.
Wielkie dzięki!
Witam forumowiczów,
Mam pewne pytanie. Otóż całkiem niedawno na Allegro nabyłem wytęsknionego ZD 14-54. W opisie aukcji sprzedawca napisał, że gwarancja jeszcze na rok ważna a obiektyw kupiony w polskim sklepie AGD&RTV.
Niestety gdy obiektyw przyszedł okazało się, że karta gwarancyjna jest a i owszem ale nie podstemplowana a rachunku nie ma. Napisałam do sprzedawcy z prośbą o wytłumaczenie i odpowiedział:
Zastanawiam się czy faktycznie to nie będzie problem w razie ubiegania się o naprawę gwarancyjną.Kod:"Mialem kiedys podobny problem z e-510 ale bez problemu
uwzglednili. Serwis Olka nie robi problemu - wystarczy opisac ze nie
popdbite, ze sprzedawca nie zrobil czy przujma i przyjmuja. Oby nie
trzeba bylo z niej korzystac:)"
Ma ktoś jakąś wiedzę i doświadczenia związane z tym problemem?
Pozdrawiam.
Kiedyś czytając forum natrafiłem na wzmiankę o bardzo chwalonym serwisie w Gdańsku na Przymorzu, ale nie mogę tego znaleźć. Może ma ktoś kontakt ?
Jeśli tak to proszę tu podać, pewnie przyda się też dla innych potrzebujących. :grin:
OK serwis
http://www.okserwis.com.pl/sklep/ind...id=12&Itemid=2
pozdro
Pytanie odnośnie serwisu Olka...
Kiedyś funkcjonował ryczałt na naprawy sprzętu po gwarancji ...
Był nawet PDF na www do pobrania z pełna listą sprzętu i ile usługa serwisowa wynosi dla konkretnej sztuki.
Orientuje się ktoś czy nadal taki cennik funkcjonuje ?
Jak tak to gdzie go można znaleźć?
Pozdro