-
1. dla mnie zdecydowanie najlepsza, po pierwsze ze lubie industrialny akcent w zdjeciach :)
a po drugie ma klimat... bloki mieszkalne wydaja sie powtarzalna sekwencja, czyms stalym, a w tle widnieje wyrozniajacy sie element to zaklad, zapewne elektrocieplownia... dwa rozne swiaty jednak cos ich laczy... to ludzie, ktorzy w nocy grzeja sie w swoich domach na blokowisku, a za dnia ruszaja do pracy, do zdjeciowego zakladu.
Taka zwykla codziennosc, obrazek z wielu miast Polski jednak ciekawie uchwycony :)
6. drugi moj typ to parka szachistow, tez swietna robota!
wydaje sie ze ten nizszy Pan, mimo iz nizszy, czuje sie pewniej w grze, zapewne niejedna partyjke rozegral, jest bardziej doswiadczony, wiec tak pewnie i beztrosko wykonuje ruch... a ten wyzszy, czuje sie zagrozony, stoi prosto i wskupieniu obserwuje ruch rywala...
pozdrav
-
6 - fajna fota. Jakosc, kadr. Reszta taka sobie, bez pomyslu.
-
6 ok tylko jakos takie mało ostre jak dla mnie
-
Dziekuje za wszystkie uwagi.
nib - Tak na prawde to ostrosc na 6 jest zlapana na krzaku, ktory jest widoczny po prawej stronie.
P.S.
Dla mnie kazde ze zdjec 3-6 ma jakas historie, ale moze to tylko ja dopisje do nich ideologie.
Pozdrawiam
-
Dwie nowe fotki, komentujcie!
7.
8.
-
Pierwszą fotkę zniosłem i nawet mi się podobała ale druga mnie zdegustowała. Jakby ten kolorek był bardziej czerwony a nie taki nie wiadomo do końca jaki to jeszcze jeszcze a tak to mi dość ochydnie wygląda. Może takie było zamierzenie fotografa.
-
Obie fotki sa obrzydliwe, odpychajace (takie wywoluja u mnie emocje, nie znaczy to, ze fotki sa zle). Pierwsza daje rade, mozna przy niej wytrzymac i jest calkiem interesujaca, ale popatrzwszy na druga troche mnie skrecilo zrobilo lekko niedobrze... To juz chyba przesada.
Pzdr
-
dla mnie ciekawe, glownie 1 choc chyba dal bym w formacie panoramicznym ta fotke wiecej czarnego z prawej
-
Pitren,
Obie fotki sa ciekawe, chociaż przywodzą na myśl nieprzyjemne skojarzenia.
Pierwsza fotka jest ciekawym eksperymentem, na dłoń nałożona obca, spękana faktura z która ręka dosłownie walczy i przebijające się przez nią linie papilarne. Kurczowo zagięte palce też robią wrażenie. Może troszeczkę zbyt mało głębi ostrości, ale nie jestem pewien tego.
Pzdr, TJ
-
Technicznie dobre, jako foto to juz nie.