Oj tam, marudzicie. Zwycięzca zrobi sobie z dwóch Penów sprzęt do kręcenia filmów 3D, tudzież robienia fotek stereo. Pewnie już niedługo będzie spore zapotrzebowanie na takie produkcje :)
Wersja do druku
Oj tam, marudzicie. Zwycięzca zrobi sobie z dwóch Penów sprzęt do kręcenia filmów 3D, tudzież robienia fotek stereo. Pewnie już niedługo będzie spore zapotrzebowanie na takie produkcje :)
Będzie do wygranie PEN to będa takie właśnie pytania ...
Będzie do wygrania E-3 to ludzie którzy maja E-3 zaczną pytac po co im drugi aparat ...
A wystarczy na to spojrzeć z drugiej strony ... Pen kosztuje +/- 4tys ...
Kto za darmo takich pieniędzy nie chce ?? przeciez potem możesz zrobić z nagrodą to co tylko chcesz ... nagroda to nie dekeliek do obiektywu za który kupisz co najwyżej statyw ...
Ale fakt przymus kręcenia tylko PEN-em jest granicą nie do przejścia dla niektórych ... z drugiej jednak strony brawa za możliwość udostepnienia PEN-ów na najbliższym spotkaniu ...
Temat YT pozostawie bez komentarza ... wygra ten kto ma dużo czasu do siedzenia przy kompie :roll:
Pozdrawiam.
Konkurs jest skierowany głownie do uczestników spotkania OC we Wro, gdzie będą do dyspozycji Peny.
Skoro jednak nie wprowadzono ograniczenia związanego z obecnością na spotkaniu, to chyba dobrze? Jak ktoś ma dobry pomysł i bardzo chce go zrealizować (w Łodzi), mogę do tej realizacji udostępnić tego Pena, którego mnie wypożyczono do eksperymentu. Zanim nie dostanę drugiego i tak nie mogę zrobić tego, co planuję.
Pozdrawiam
Masz racje ... ale co innego Olympus mógłby zaproponować ??
To normalne że firma chce sie promować ... a nagroda to najdroższy, najnowszy i niedostepny jak narazie produkt ...
Rozwiązanie proste: wygrywasz PEN-a, sprzedajesz i jedziesz na tą swoją wymarzoną wycieczke do ciepłych krajów ;)
Dżizas, nie byłoby konkursu nie byłoby pretensji.
A tu sami wielcy filmowcy, albo okradani z praw autorskich, albo wygrywający niepotrzebne nagrody.
Czy ten konkurs na pewno jest nieobowiązkowy?
/EDIT
Gizz, mnie uprzedziłeś...
Eeee, mnie się wydaje, że Olek wymyśli jeszcze jakieś konkursy dla innowierców. Ja z zaciekawieniem czytam wypowiedzi.
Pozdrawiam
hmmmm stereoskopowy film sie szykuje ? :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
nie zdziwię się że jak tak dalej pojdzie jeśli chodzi o "pretensje" do
konkursu to i tego konkursu nie będzie
Taki naród, ktos coś chce zrobić, ŻLE ! konkurs ŹLE Kalendarz ŹLE... :evil:
Tak chciałbym wygrać PEN-a! Nawet go planuję kupić (lub GF1 :wink: ). Jeśli go nie mam i nie jadę do Wrocławia to nie wezmę udziału :???:
mogę np na 7D nagrać jak kupuję PEN-a i czy wtedy mogę wygrać drugiego :grin: