Masz rację to magiczne miastoPonizej zespół grający przy wejsciu na Most Karola
Wersja do druku
Masz rację to magiczne miastoPonizej zespół grający przy wejsciu na Most Karola
Fajne foty. Co do samej Pragi - niegdyś o mało nie polubiłem tego miasta. Póki co nie wybieram się tam, szczerze to wspominania mam mieszane. A to dostaliśmy banknoty, które nie są już w obiegu a to na rachunku w widniały pokarmy inne niż zamówione, oczywiście znacznie droższe. Jak sytuacja w kolejnej knajpie się powtórzyła to skończyło się burdą zamiast napiwku... tamtejsi stróże prawa jeszcze gorsi niż nasi...
Faktem jest,że tamtejsza obsługa w lokalach ma dośc swobodny stosunek do klientów.Na szczęście z policją nie miałem do czynienia:-)
Ponizej Australia w Czechach;-)
Fajne te praskie foty.Może więcej kontrastu by się zdało.
Do Pragi wybieram się już od czterdziestu lat i wciąż pozostaje dla mnie dziewiczym miejscem.Może kiedyś...się uda. :)
Świetne fotki, na kilku przepiękne światło. Wrzucaj więcej.
Równouprawnienie.Szwejk by tego nie przeżył:-)
Ładne fotki, takie proste a jednak chce się chwile dłużej popatrzeć... i przy okazji okazji podglądnąć bardziej doświadczonych.
Coś z zabytków
Ladna seria fotek.. z przyjemnoscia ogladam ... Szwejk to mial specyficzne podejscie do sluzby wojskowej...:-)
A przedostatnie nie moglo by byc w pionowym kadrze? Co do samej pragi to jakos mnie nie pociaga. Wole cos bardziej odleglego :D