-
3 załącznik(ów)
Cześć,
Nataszach,każda kobieta jest potencjalnie matką... ;)
Co do serii ostatniej, to ich kadry niekoniecznie mogły być kiepskie, a ja zarzuciłem, bo wg mojej oceny 'coś' opowiadają, tyle, że ja tam byłem, wiem więcej, więc skoro same się nie tłumaczą, nie bronią, to i ja ich tłumaczyć nie będę (co prawda dodałem podpisy, no ale ... tak mi się to jakoś w głowie ułożyło).
Zarzucę kolejny set. Może kogoś zainteresuje? Może coś w nich odnajdzie szczególnego? Wyrazi swoją opinię, krytykę... Zobaczymy ;)
pozdrawiam,
-
streeta trochę :):
1 jakoś na nie :)
2 dosyć fajna złapała Cię chyba :)
3 mi się podoba najbardziej :) w tym wieku razem spędzają czas, fajnie :)
Pozdrawiam
-
ostatnia fotka parki rewelka :-)
-
Streetuj, streetuj. Jest ciekawie. Lepsze deko streetu, niż kilo badylowego pitu, pitu.
-
Hm... wydawało mi się, że kilka dni temu komentowałam w Twoim wątku a tu pusto...
No nic, się powtórzę:
Uwagę mą zwróciły:
004 - gdyby nie poruszenie, byłoby boskie,
007 - takie tam proste, ale ładnie grają linie,
011 - fajnie złapane.
Reszta jakoś przeleciała i wyleciała drugim okiem ;)
Cieszę się z wątku.
Będzie cóś z Czczewa?
-
10 i 12 poprawnie. 11. świetnie podpatrzone, jednak trochę zmieniłbym kadrowanie. Wiem, łatwo mówić, w takiej sytuacji odejście o parę kroków, przesunięcie się, złapanie ostrości i naciśnięcie spustu może zaprzepaścić uchwycenie ciekawej sceny. No ale cóż. Z dobrymi fotografami jest jak z bramkarzami.. Trzeba mieć trochę talentu, duużo szczęścia, a intuicja przychodzi i dojrzewa z wiekiem ;)
Widzę bardzo dobre zaczątki.
Pozdrawiam!
-
3 załącznik(ów)
Cześć,
Liczyłem ,ze jak wrzucę coś ze streeta, to Rafał Czarny do mego wątku zawita.
A że jest nas więcej, lubiących fotografię "brukową", z uśmiechem i zadowoleniem powitałem panią Bufetową!!!
Dzięki za odwiedziny i słowa komentarza, krytyki,
- wiedzcie też, że ja od dawna już czerpię z waszej 'optyki',
jak postrzegacie świat :arrow: nie...żebym od razu wchodził wam w zad...
Ale wpadnijcie jeszcze, odwiedźcie znowuż. . . .
abym z tęsknoty nie dostał wrzodów.:eek:
I wam, nataszacho, zausie i Forever_k3wrze dziękuję,
to jednak pozwala mi myśleć -jednak dobrze, że się afiszuję...
z moją tTFUrczością , teraz - uliczną,
a kiedyś przyjdzie czas również na tą inną - śliczną.
Porcyja kolejna. Może coś się wam w oko wpadnie, choć jak widzę niewielu podoba się moja wyfocizna, co innego by było, jakby tutaj zagościła golizna... ale niestety !! nie dostarczę wam żadnej taniej podniety.:cool:
13. Biedak ma kieszeń pustą, ale serce pełne.(osmańskie)
14. Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów. (Isaac Newton)
15. Czym jest człowiek w tym życiu? - Widzem przybywającym na sztukę w środku sceny, który doświadczywszy rozmaitych wzruszeń, odchodzi nie doczekawszy się jej końca ani pojąwszy jej zawiązania. (Stefan Witwicki)
pozdrawiam,
-
na początku sądziłem, że to kolejny album rodzinny...:wink:
011, 015 - te wpadły mi w oko, natomiast za Bufetową , gdyby ci "maszerujący wojacy" byli nieporuszeni (płot i znak) było by super.
Fajny początek, a teraz dawaj chłopie dalej, co tam masz w szufladzie:grin:
pozdrawiam
-
"Kontrast" na 15 bardzo ciekawy i ten cytat Witwickiego
"Wieczność i imaginacja nie mają granic".;)
-
Począwszy od zdjęć dzieciaka poprzez świetne zakazy i te statyczno-dynamiczne życie ulicy, i te wzajemności w fotografowaniu, i te ciekawe w odbiorze akcenty jakie mają miejsce wokół nas codziennie a które Ty zatrzymałeś i podałes w apetycznej formie spowodowały, że zapamietałem i bez zaproszenia będę wchodził.