oj psycho :) Fajnie wyszło :)
Wersja do druku
oj psycho :) Fajnie wyszło :)
Rówież witam na Forum.
Pierwsze dwie za ciemne i umykają szczegóły.
Podoba mi sie 4. fotka.
Ostatnia seria- ostro jedziesz;-)
ps. numeruj zdjęcia
Pozdrawiam
tajest:)
widac wysilek wlozony, widac zaangazowanie, cel i zamysl tez, ale...
ja to lubie mniej bezposrednio. znaczy z niedopowiedzeniem tak lubie, a nie podane.
Bardzo podoba mi się maskowa część Twojego wątku. Kojarzy mi się z fantastycznym balem wesołości i radością dnia codziennego. Ciemna tonacja nie przekreśla pozytywnego oddziaływania tych zdjęć. Tych krwawych z zasady nie komentuję.
Srogo. Podoba mi się całokształt baaaardzo.
A propos HP Photosmart to ja nadal czasami uzywam, bardzo dobry aparat!! ;-)
HP Photosmart to świetny aparat - mam go już ponad trzy lata, gdy moja siostra ma już 3ci aparat Sony:P w ogóle HP to świetna firma - używam etraz pożyczonego kompa i sprawdza się w 100%
niemniej możliwości Olka to zupełnie inna bajka - zawsze chciałam miec "Zenita cyfrowego", i normalnie stało się to możliwe - prezentowane fotki są zrobione na manualu:P a najnowsze -jeszcze nie zrobione - będą już nawet bez AF :)
wiem, zdaję sobie sprawę, że krew bywa kontrowersyjna prawie tak jak gołe baby nie w tym miejscu co trzeba ;)
tak co by wątek nie zanikł - tegoroczne, koncept z piłką, który dla niektórych był ciężki do przełknięcia, ale ci niektórzy używają Nikona, więc chyba wszystko zrozumiałe:D
Załącznik 26118
Załącznik 26119
Załącznik 26120
Załącznik 26121
Załącznik 26122
Bliskie mi klimaty:)
MSZ bardzo udany "debiut" na forum, foty oryginalne, z pomysłem.
Z ostatniej serii, jak dla mnie najfajniejsza 2 (akurat ta bez piłki)...
Z pewnością będę tutaj zaglądał, Pozdrawiam