moje pierwsze zdjecie cyfrowe przedstawia pana w mediamarkt. jest zrobione canonem i jest czerwone i rozmazane. cos jak majazografika rafalaczarnego :mrgreen:
Wersja do druku
moje pierwsze zdjecie cyfrowe przedstawia pana w mediamarkt. jest zrobione canonem i jest czerwone i rozmazane. cos jak majazografika rafalaczarnego :mrgreen:
RE,Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Twoje trolowanie wcale nie jest wcale wredne :D , wnosisz cos nowego do dyskusji ;), podejrzewam, ze nikt z nas nie zauważałby pewnego symbolu patologii meteoroligicznej, jakim jest zielona galazka jezyn w srodku zimy, gdyby nie Twoja uwaga.
Podpisuje sie oburacz pod propozycja. Przeciez caly czas chodzi nam o wzruszenia.Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Pozdrawiam,
excel
PS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)
Ochoho, a ja jak pierwsze wstawiłem, to cała noc nie mogłem spać, dobranoc :mrgreen:
kategorie to nie wiem, ale watek taki i heja.
opanuj sie excel :!:Cytat:
PS. Chyba po raz pierwszy na forum skorzystalem z ikonek ( absolutnie wbrew moim zasadom)
dka,Cytat:
Zamieszczone przez dka
tak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.
pozdrawiam,
excel
eno, nie az tak. mialem do jakies czasu problem do wszelkich tych zoltych buziek, ale mimo wszystko pomagaja przekazac ton tresci. 'w dobie szybkiego zycia' to wiele pomaga. nie mam pretensji do uzywania nawet oldschoolowych primitywyw tekstowych typu dwukropek, myslnik, i jaki znaczek modulujacy:) ani tez terazniejszych obrazkowych buziek.Cytat:
tak, masz racje. Opanowanie! Ty wiesz, ze wole sie poslugiwac pieknym polskim jezykiem, jak wklejac smiejaca sie mordeczke wymyslona przez jakiegos nieznanego mi blizej typa. Rzucone stadu.
tu moje ulubione to :roll: oraz :mrgreen: wiec gdy czuje potrzebe to ich uzywam. zaraz nas skrzycza za OT ale my tu tylko rozmawiamy i czekamy na nastepne zdjecia ilony ;)
Hmm, jak sobie przypomnę początki internetu (dla mnie dostępnego ;) ) w regulaminach było napisane o używaniu skrótów czyli : ) ; ) itp w celu ułatwienia zrozumienia tonu napisanego tekstu - nawet pisałem o tym w pracy dyplomowej ;) świadczyło to o kulturze użytkowników, było to niejako - świadectwem grzecznego zachowania.Cytat:
Zamieszczone przez excel
Może teraz inaczej się do tego podchodzi :|
Pozdrawiam
Hmmm... No tak właśnie chciałam tą gałązeczke pokazać :) Tylko jak widze nie bardzo mi się to udało :( No cóż... Człowiek (a tym bardziej kobieta :D ) uczy się na własnych błędach... Podobało mi się to zdięcie bo było takie spokojne a zarazem nie wiadomo "w co oczy wsadzić"... Jednak jeżeli przymrużycie (chyba tak to się pisze) oczy do tego stopnia aż bedziecie widzieli wszystko za mgłą to zauważycie że na zdięciu pojawia się taki zielony kwiat z łodygą "zrobiony" z tej oto jeżynki...
Ps. Przepraszam na takie niezawodowe zwroty ale to dopiero początek początków mojej przygody z fotografią :oops:
A gdzie tu masz zawodowca :) grunt to się dobrze bawić podczas robienia zdjęć i szlifować swój warsztat a bedzie dobrze. Po kilku latach będzie bosko ;) Głowa do góry i wrzucaj kolejne, koledzy Ci napisali bardzo duzo dobrych rad.Cytat:
Zamieszczone przez Ilona Biernacka
Czuje się troche jak odludek.... Jedna dziewczyna wśród tylu panów ;)