Arras czekam na turtorial dotyczacy tego filmu! :)
Podeslij rowniez fotke wezyka a umiesimy na www ew. wrzuc do galerii
Wersja do druku
Arras czekam na turtorial dotyczacy tego filmu! :)
Podeslij rowniez fotke wezyka a umiesimy na www ew. wrzuc do galerii
bardzo dobry pomysl :-) Tylko ze proponuje taki tutorial przy pomocy darmowego programiku VirtualDub Sam z checia chcialbym cos takiego zrobic.. tylko narazie nie mam plikow do sklejania ;-) Jak mi ktos udostepni pliczki to z checia napisze turotial jak zrobic wlasnego DivX'a :]
No to decyzja nalezy do Arrasa albo pisze sam albo udastepnia pliki Jeronimo - nie masz wyjscia Arras musisz wybrac 1 albo 2 w tym przypadku nie ma 3 :)
BTW: zaoferowano mi do testow c750 albo c5060 ktory w/g was jest bardziej wart uwagi? Tj. ktory przyciagnie wieksza uwage ogladajacych
re: jeronimo - moze Ty jednak napisz tutorka, bo ja nie bardzo z czasem wyrabiam. Podeślę fotki tylko z którego filmu?
re: Arturo - opis wężyka wyślę na maila tylko czekam na drugi aparat aby było zdjęcie z zamontowanym patentem.
re.2: Arturo - ja bym był za testem 750...
arras super.
co do testu to tez mysle o 750 ale zoabczymy .. jak juz dostane aparat dam znac
mysle ze najciekawszy bylby z niebiem (jednak u Ciebie te niebo jest kiepskawe) tak wiec proponuje filmik z papieroskiem bo IMHO jest cool.Cytat:
Zamieszczone przez Arras
Ile te zdjecia zajmuja?
oj niestety aż 15,5 Mb. I co dalej?
no wlasnie sciagam pliczki ;-)
Czy ktos zna jakis darmowy programik do robienia filmikow? bo ten co pisalem to jednak jest do obrobki gotowcow (cos mi sie na poczatku pomylilo). Arras zrobil te filmiki przy pomocy ulead studio... ja chce poszukac czegos darmowego.. moze ktos mi pomoze ;)
polecam photoshopa,Cytat:
Zamieszczone przez Arras
najlepiej zaprogramować sobię Actions na wykonywanie potrzebnej kompresji, PS sam przerobi ci wszystkie wskazane fotki - zaoszczędzisz spooooro czasu. a zdjęcia nie stracą za bardzo na jakosci ale napewno stracą na objetości.
pozdrawiam
gie-dee
zdjec jest 103 kazde ma po ok. 150KB :P