Zapraszam do oceniania, moich,,..... jestem w sumie początkujący, więc... rozumiecie :),Cytat:
Zamieszczone przez olifant
ale każda dobra uwaga zbliża nas do dokonałości :).
Zapraszam do fotek.
Wersja do druku
Zapraszam do oceniania, moich,,..... jestem w sumie początkujący, więc... rozumiecie :),Cytat:
ale każda dobra uwaga zbliża nas do dokonałości :).
Zapraszam do fotek.
Dobra fotka :P Denerwująca bo chciałoby się zobaczyć kto tam stoi kto to jest :) Widz nie widzi tego i to go interesuje co on tam robi co on tam widzi a może do kogoś krzyczy. Moim zdaniem to jest dobra fotka :) I ramka też mi się podoba pozatym ja lubię ramki :)
bardzo ladna czern i biel. lubie takie konfiguracje. a ta postac, rzeczywiscie - na pierwszy rzut okiem brak glowy przeszkadza, potem czytam inne posty i widze 'glowa, glowy, glowe..". z postacia z glowa, lub bez postaci wogole - bylo by spokojniej i ciszej i statyczniej. tak przynajmniej 'jest jakas akcja'. jednak wolal bym ta 'inna' wersje. inna, czyli zz glowa, albo bez postaci
A mi się podoba tak jak jest, zdjęcie przez brak dosadności nabiera dramatyzmu, coś jak:
Osobie wychylającej się przez most, pociąg urwał głowę. Identyfikacja ciała trwa, ostatnie chwile uwiecznił na zdjeciu fotograf naszej gazety.
Hehe, bardzo pomysłowe!Cytat:
Zamieszczone przez blady
A ja myślę, że ludź na zdjęciu wymiotuje. Pewnie przeczytał poranną gazetę i ma dość rzeczywistości w IV RP.
W sumie fota coś w sobie ma, bo gadamy o niej. Czyli nas w jakiś sposób poruszyła. I o to chodzi.
dzięki za komentarze ;) a osoba na zdjęciu przyglądała się [wątek polityczny ;)] kaczkom i kaczorom pływającym w dole
I wymiotuje? ;)Cytat:
Rodzina Kaczyńskich była w parku??Cytat:
nono tylko bez polityki!!