Znakomite foty. Najbardziej podoba mi się chyba czwarta, ale i ostatnia niczego sobie.
Wersja do druku
Znakomite foty. Najbardziej podoba mi się chyba czwarta, ale i ostatnia niczego sobie.
Naprawdę waro było rano wstac .nr 6 dla mnie najlepsze ujęcie
Dla mnie 1 i 4 w takiej właśnie kolejności. Przyjemna ta perspektywa drogi.
dzieki za wskazanie faworyta, jesli chodzi o kosciol. na tej 'szostce' zamalowalem poswiate slonca :roll: widac jak skurczysyn. w domu, moj blurator lg studioworks nie pokazuje takich szczegolow:)
a jak z tym slonkiem, pyta luc4s, ze tak sobie bryka po niebosklonie. astrologii nie oszukasz i slonko porusza sie z lewej do prawej i na dodatek sie wznosi. a ze na moich zdjeciach jest najpierw po prawo a pozniej po lewo od kosciola to za sprawa, ze sie przemiescilem. wystarczylo jakies 50 m w lewo. choc moze tego nie widac - zdjecia ze sloncem po lewo byly zrobione pozniej wiec slonce jest wyzej. (nie przesuwalem slonca w programie graf)
Witam
Trudno mi się wypowiedzieć co do kościoła ale zdjęcie numer cztery jest moim zdaniem świetne. Ta "złota" droga nie daje oderwać od siebie oczu.
Gratuluję też silnej woli. Moja silna wola jest dość słaba i już dwa weekendy przespałem, mimo, iż miałem mocne postanowienie zerwania się przed świtem.
Pozdrawiam
dzieki
hehe:) silna wole moze i mam. niech za jej miare posluzy fakt, ze w maju rzucilem papierochy po siedmioletnim upojnym paleniu ponad paki dziennie. moze dzieki temu od tak sobie moglem rano wstac, pobrykac..
prosze mi wyznaczyc jeszcze jakies zadanko:)
https://forum.olympusclub.pl/forum23...lub-vt6361.htm
Gratulacje. Ja nie jaram już prawie trzy lata, więc wiem co to za ból. :DCytat:
Zamieszczone przez dka
PS. Spróbuj pofocić te swoje panny bladym świtem.
Juz dawno docenilem focenie o swice, jest wtedy najlepsze swiatelko.
Najbardziej podoba mi sie fotka nr. 9
dzięki za wyjaśnienie, tak myślałem że się przemieściłeś, ale na fotkach tego nie widac (no może jak się dobrze wpatrzy :)Cytat:
Zamieszczone przez dka