-
Wszystkich zainteresowanych odsylam do strony z tutorialami do PS... Bardzo dobrze wytlumaczone chociaz po angielsku >>-->Pixel2LIfe
EDIT: zamieszczam przyklad przerobienia fotki moim sposobem... efekt powstal prz uzyciu tylko jednej fotki i oczywiscie programu PS... i jak sie podoba??
Orginal
Przerobka w PS
-
Ciekawy efekt, ale IMO mało dopracowany.
-
:O który udzieli mi lekcji:D :mrgreen:
-
krzysiek_nd - tutaj to już odsyłam do linka podanego przez seta_lp. Nie jestem aż tak biegły w PS'ie - poza tym zazwyczaj nie poddaję swoich zdjęć tak dużym przeróbkom, raczej staram się zachować jak najwięcej z oryginału i jedynie jak najbardziej zbliżyć go do tego co widziały moje oczy (albo oczy wyobraźni ;-) ) jak robiłem zdjęcie. Jest w sieci wiele tutoriali do PS'a, są książki poradniki itp. tam wszystko jest najlepiej podane.
-
a takie pytanko mam czy mozna sciągnąc nowe filtry do photo shopa i czy mógł by mi ktos zapodac linka? :mrgreen:
-
Oczywiscie wiem ze zaraz zlamie regulamin reklamujac inne forum ale nie jest ono o tematyke fotografii.... Jest taka stronka www.photoshop.pl i tam jest duzo co moze ci sie przydac... uzyj funkcji szukaj i wpisz filtr jest tego troche...