Mariush,
gratuluje finezyjnego ujecia i wywazonej obrobki. Piekne! Uroczy widok i wspaniale kolory. Twoje najlepsze.
pozdrawiam,
excel
Wersja do druku
Mariush,
gratuluje finezyjnego ujecia i wywazonej obrobki. Piekne! Uroczy widok i wspaniale kolory. Twoje najlepsze.
pozdrawiam,
excel
Jestem pełen zachwytu i doprawdy za chwilę szklaneczkę godną za tak udatną fotkę wychylę. Oj klimaty....
Fotka Wypas :) Bardzo mi się podoba :) Respect ;)
aha zapomnialem napisac o szkolniackim bledzie czyli horyzoncie w polowie ktory dowodzi tylko ze nie umiesz focic o czym dawno wiedzialem :mrgreen: ;)
pzdr :)
Perfecto!
no coments!
genialne! co za klimat!
jak z kosmicznej bajeczki
Bardzo ładne zdjęcie. Ale to już wiesz :-)Cytat:
Zamieszczone przez mariush
Pierwsze co rzuciło mię się na oczy to to, że fotka leci odrobinę w lewo (mam takiego pierdolca). Ale zaraz potem stwierdziłem, że fota superowska. Jeszcze potem zmierzyłem w PSie krzywiznę (-0,5 proc. w lewo) i stwierdziłem, że jestem nienormalny ;) . Gratuluję foty, wielkiej piękności jest.
Dzięki za miłe przyjęcie zdjęcia :-)
Dodam jeszcze, że w przypadku tej foty obróbka (poza wywołaniem RAWa i przycięciem w RAWie zdjęcia do gary'owskiego formatu ;-)) nie nastąpiła. Pastelowo-mdławy kolorek to oczywiście zasługa słońca, które jeszcze wtedy świeciło, ale już nie na fotografowaną przeze mnie scenę (schowało się za górami).
gary - nie zauważyłes jeszcze, że kapitan statku ma zamknięte oczy ;-) :mrgreen:
Beniu - jeśli chcesz, możemy zrobić change: Indianka za Santa Marię :twisted: :twisted: :twisted:
Bajka... gdzie ustrzeliles ta fotke ???
To sie nazywa byc w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.
o fak!