-
"Przegrzane", ale czy za mocno? Chyba w takim ujęciu fotografii nie ma to znaczenia. Ja obejrzałem je z wielką ciekawością. Obserwacja służy grafice, a może i po prostu sztuce. Nieczęsto zdarzają się tutaj takie ciekawe kadry. To co w nich uderza, to metaforyczność i przekaz - widać, że autor chciał pokazać coś przemyślanego. Duża różnorodność pokazywanych tematów z jednej strony nie wyłania może hasła przewodniego, z drugiej jednak strony prezentuje specyficzne spojrzenia na otaczającą nas rzeczywistość. Pozdrawiam.
-
Super foty sie podobaja
W Radomsku sporo dobrych fotografow
-
12.
Pasażer na gape
13.
14.
jajko sadzone
15.
16.
Miasto przyszłości
17.
PallMall
Pozdrawiam
-
Piszą Ci 1 i 2 10 i 5 a wszystki są SUPER!
jestem pod wrażeniem!
Pozdr!
-
Ejże, dobrzy jesteście w te klocki, kolego Rogal(u).
-
Re: Kilka moich fotek
Pomysłowe fotki. Widać, że nie lubisz sztampowego podejścia. I dobrze Ci to odchodzenie od schematów wychodzi.
Podoba mi się.
-
Podobaja mi sie nawet bardzo. Zwlaszcza druga seria. Piekne odwzorowanie kolorow i fajnie kolorki zestawione. Widac ze masz łeb na karku i jak jeden z przedmowcow napisal ze nie lubisz sztampowych fotek. Brawo !
PS.
Jedna sprawa czego nie lubie to przesadnego chwalenia sie oraz przesadnej skromnosci wiec wywal te 3 slowa amator z pierwszego postu bo to nieladnie zwlaszcza w stosunku do tych ktorzy sie uwazaja za prawdziwych amatorow.
-
radomsko, radomsko, tu zyje sie nie wasko. podobaja mi sie twoje ustawiane akcje. masz do tego jak to sie mowi - dryg. ostateczny efekt nie wychodzi stucznie tylko tak jak pewnie zamierzales.
www.chyleczola.org.pl
-
Oryginalne wielce.......ładne........tylko 1. chyba ze względu na to oko....bleeee :D Zazdroszczę Ci nietuzinkowego spojrzenia na rzeczywistosc
-