Wielkie dzięki za dobre słowo!! Panowie:-) Jak będzie trochę wolnego czasu i zwolni "wyścig szczurów" to pstryknę coś i zamieszczę,oczywiście jeżeli modelka wyrazi zgodę;-)
Wersja do druku
Wielkie dzięki za dobre słowo!! Panowie:-) Jak będzie trochę wolnego czasu i zwolni "wyścig szczurów" to pstryknę coś i zamieszczę,oczywiście jeżeli modelka wyrazi zgodę;-)
Fajny portret pani. Troszkę paluszków szkoda... Ale podciągnij kontrast - ostatnio koledzy mnie właśnie o to opie....lali. :D Jeśli mogę ci coś doradzić to pobaw się poziomami - biel doprowadź do granicy przepalenie (ale nie przepalaj za bardzo) i wejdź w czerń mocno (nawet kosztem szczegółów w cieniach). Ludzie tak lubią, więc trzeba się z tym liczyć. ;)
Pozwoliłem sobie na przeróbkę Twojej foty. Jeśli Cię to wkurza to napisz na priv to wywalę.
Witaj!!
Absolutnie nie wywalaj fotki,ten temat jest utworzony pod kątem edukacji,ponieważ jestem początkującym amatorem,mile widziana jest każda rada i krytyka:-)zdjęcia są miłą okrasą dla tematu tak,aby czytających nie rozkładały psychicznie pytania typu :jak?? co?? dlaczego??? :-)
Jak na razie opanowałem w zakresie podstawowym swój sprzęt i staram się pokazać to co widzę,jak najlepiej:-)
Zapraszam do odwiedzania tematu!!Będą pojawiać się tu czasem jakieś gniotki;-)
Pozdrawiam!!
Witam!!
Od pewnego czasu chcę zrealizować pewien pomysł.Na pewno był wałkowany wiele razy przy okazji każdej jesieni,ale ja spróbowałem ugryźć temet po raz pierwszy:-)
A za tem prezentuje fotki i czekam na opinie.Mile widziane także wskazówki a może przykłady dotyczące realizacji takiego tematu.
Pozdrawiam!!
P.S. Reszta odpłynęła zanim je uwieczniłem :oops: :?
Nie będe odkrywczy...........portret jest najlepszy z tym ze mnie podoba sie ten drugi.......tzn kolorowy
Na prosbe autora wywalilem pare postow....
listek3.jpg
bardzo mi sie podoba ;-)
Witam!!
Ostatnio nie ma czasu na foto :cry: z tąd też tylko takie eksperymenty
Pozdrawiam!!
Witam!!
Widzę,że eksperymenty do gustu nie przypadły :cry:
No to może teraz taka mała sesyjka,z ulubionych mych bieszczadzkich szlaków,gdzie gościłem w ubiegłą niedzielę :mrgreen:
Zapraszam!!
w lesie niebezpiecznie jest robic zdjecia bo moze cie przyatakowac:
1. niedzwiedz
2. dzik
3. borsuk
4. grzybiarka
5. niekorzystne swiatlo
pierwsze 4 pomine, a opisze swiatlo: jak dobrze widac na ostatnim twoim zdjeciu swiatlo przechodzi przez galezie, liscie, czesc jest zatrzymywana, rzucane sa cienie i ogolnie zdjecie jest poszatkowane. fotografowany obiekt ma na sobie i ciemne, czarne cienie jak i biale przepalenia. robic w lesie foto to nielada wyzwanie.