Witajcie! :D jestem nowa i mam problem może ktoś mi poradzi ? Chciałam przesłać swoje zdjęcia do albumu i okazuje że ładują się tak długo że rezygnuję w trakcie 20-30min.Raczkuję również jako komputerowiec ale wydaje mi się że nie jest to normalne.
Wersja do druku
Witajcie! :D jestem nowa i mam problem może ktoś mi poradzi ? Chciałam przesłać swoje zdjęcia do albumu i okazuje że ładują się tak długo że rezygnuję w trakcie 20-30min.Raczkuję również jako komputerowiec ale wydaje mi się że nie jest to normalne.
Jeśli zdjęcie jest duże, to na wolnym łączu będzie się tyle ładowało, nie ma przebacz.Cytat:
Zamieszczone przez Gosia53
Tutaj masz trochę o publikacji zdjęcia na WWW (bardzo technicznie): http://fotosite.pl/index.php?title=P...fotolab%C3%B3w
Jeśli nie chesz się zagłębiać w detale techniczne: zdjęcie trzeba zmniejszyć do, powiedzmy 900 pikseli w najdłuższym boku, delikatnie podostrzyć, nagrać jako JPG o stopniu kompresji > 90 i opublikować.
Jeśli zaś problem jest z galerią, to polecam Image Shack. To serwis, w którym można umieszczać swoje zdjęcia i linkować do nich na forach.
Łubię pieski na fotkach , szczególnie takie jakieś zdziwione . Ładne zdjecie
mam nadzieję że ide do przodu zamiast się cofać. mam wielką ochotę zrobić zdjęcia fajerwerek tylko ostatnio jakoś tak ich mało... poza tym pomysłów mam dużo, tylko problem z wykonaniem. Niestety brakuje czasu żeby robić dużo zdjęć i poznawać możliwości aparatu :( a za każdym razem dowiaduje się o czymś nowym...
Z tej pierwszej serii zdjęc 4 i 3 jest jak dla mnie super :)