A kto to taki?Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Wersja do druku
A kto to taki?Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Sądząc po wpisach w histori wiki: fotomic
Prawdodpodobnie jakiś maniak Civilization :-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
dlaczego tak sądzisz ?Cytat:
Zamieszczone przez mariush
P.S. co do wrzucania zdjeć, to niezły pomysł. Tylko zanim do tego dojdzie będzie trzeba określić jasne reguły(zapewne trochę to potrwa).
Nazwa Olypedia skojarzyła mi sie z Civilipedią z tej właśnie gry :-)Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
A to nie wiem, nie widziałem :). Pewnie z upływem czasu forma sie zmieni.Cytat:
Zamieszczone przez mariush
Tak sobie myślę, że od treści zawartych w tej Olypedi będzie wiele zależało, im lepsze opinie i zdjęcia tym więcej sprzętu się sprzeda.
Może Olek Polska powinien udostępnić jakieś dodatkowe materiały "stwórcy" strony??
Swoją drogą z przyjemnościa pomogę w twrzeniu tej strony jeśli do czegokolwiek się nadam :mrgreen:
Proszę o przydzielenie zadań :D
Z tego co sie orientuję to więcej materiałów nie ma i nie będzie od OP. :/ aczkolwiek nie jestem pewien. Co do tworzenia strony to rzeczywiście "stwórca" strony powienien dostać jakieś materiały i obmyślić plan kolejnych zadań.Cytat:
Zamieszczone przez Magus
Zapewne "stwórca" potrzebuje pomocy ;) i każde pomoc będzie mile widziana, widać że projekt raczkuje dopiero i jest dużo pracy. Czekamy na "stwórce"
Myślę że jedną z pierwszych rzeczy jaką trzeba obmyśleć jest upload zdjęć(sampli), aczkolwiek trzeba ustalić twarde zasady. Prawo redagowania nie będzie dostępne zapewne dla każdego.
...ach co za skromnosc :P
fajna sprawa :D juz dopisalem jedno zdanie :P mam nadzieje ze jakis master czuwa nad tym :oops:
Jestem za dodaniem jakis super fotek, takich porzadnych technicznie itd. No a reszta zdjec to w KOMPENDIUM...
Zaraz, zaraz, jaki Twórca?
to wiki tylko z narzędzia ma być czy ideologicznie tez?