czyli jeszcze tydzień im został...
Wersja do druku
czyli jeszcze tydzień im został...
sierpien
hehe regaly w Hipermarkecie a przed tem tabliczka 'zakaz fotografowania'... no no olympus nam funduje ekstremalne i zakazane tematy :D
Najgorzej bo skad ja wezme latawiec... Ja nie mam i u mnie nikt latawcow nie puszcza... :(
no no widze ze idziesz ostro... wszystkie tematy przerabiasz ;-)
Teoretycznie mam/miałam ;) szansę na koszulkę, tylko nie wiem, czy trzeba im jakiegoś maila wysłać, czy ich skrypt sam odnotuje i poinformuje te pierwsze 1500 osób?
ja dzis dostałem koszulkę :)
ja też dostałem. Bardzo fajny pomysł z tymi łapkami na plecach. Brawo dla osoby która to wymyśliła.
jak nie użyjesz lampki to sienitk do ciebie nie przyczepi. Zresztą gdzie w sklepie wisi zakaz fotografowania ???Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
chyba nawet na tym forum byla dyskusja o prawnych aspektach focenia w miejscach publicznych i prywatnych (hmm.. a moze na grupie dysk.)Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
no to wejdz na Hipermarketu np. Tesco z aparatem na szyji :D odrazu ochrona przybiegnie i bede miec jakis problem.... zreszta oni zawsze maja problem (nudzi im sie :P)
btw.
ostatnio Carefour'ze chcialem wejsc z plecakiem fotograficznym i mieli jakis problem. Oczywiscie to inna sytuacja niz z aparatem na szyji. Gosciu podbiegl i powiedzial ze mam zaniesc do szafki torbe. Ja wyskoczylem z pytaniem czy to jest prosba/sugestia czy moj obowiazek. On oczywiscie ze obowiazek :P
W Polsce nie wolno fotografować ptaków w okresie lęgowym. Wszystkie inne zakazy nie istnieją. Oczywiście można dostać po ryju od pana ochroniarza, ale potem każdy proces jest do wygrania :-).