swietne zdjecie, kompozycyjnie mi sie podoba no i ma swoj klimat... szkoda tylko ze kompresja je tak zzarla ;)
Wersja do druku
swietne zdjecie, kompozycyjnie mi sie podoba no i ma swoj klimat... szkoda tylko ze kompresja je tak zzarla ;)
Trójca mi się bardzo podoba :-) Ładne kolory, ładna kompozycja.Cytat:
Zamieszczone przez MAX 126
Ostatni zachód jest "cukierkowy", az kapie, ale to tylko pozory. Tu jest cała scena wędkarsko-turystyczna, która jest świetnie zaaranżowana - namiot i dwie postaci bardzo przydają treści. Sam krajobraz jest ujęty z rozmysłem, wszystko jest w miarę zrównoważone, wcale nie rażą cienie, a świecąca jaskrawa kula tam w oddali rzuca w chmury intensywne, bardzo intensywne, obfite fale światła, które zabarwiają niebo na piękny krwisty kolor.
Bardzo atrakcyjna rzecz, z głowa ujeta. Gratuluję przytomności umysłu, taki układ krajobrazu jest tam stale, ale taki układ chmur - raz na milion lat.
Pzdr, TJ
Witam
Piękny ten zachód. Oddaje prawdziwy klimat zbliżającej się "nocki" wędkarskiej.
Gratuluję zdjęcia.
Pzdr
Dziękuje wszystkim za miłe słowa.
Pozdrawiam MAX
MAX 126,
zastanawiam sie kim chcialbym byc w pokazanej przez Ciebie chwili - bohaterem fotki czy obserwatorem, czyli Toba? Chyba jednak Toba, chociazby po to, aby moc obserwowac doskonala harmonie klimatow. Niby codzienna, slodziutka (jak to juz ktos powiedzial), ale jakze umiejetnie i niebanalnie mi przekazana.
Piekna praca!
Pozdrawiam,
excel
Witam!Cytat:
Zamieszczone przez excel
Oj nie wiem czy chciałbyś być w mojej skórze. „modele” zachowali się tak jakby moja fotografia miała im dusze odebrać.
Poniżej wrzucam link do kilku zdjęć jakie dziś zrobiłem w Piekarach Śląskich – nie są to zdjęcia artystyczne, ukazują kręgi w zbożu jakie pojawiły się drugi rok pod rząd w tym samym miejscu.
http://piekary.info.pl/forum/viewtopic.php?p=138#138
Pozdrawiam Bartosz Makieła (Max)