HejCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Masz rację - ale późno już było i trochę "na szybkiego" robione.
pzdr
Wersja do druku
HejCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Masz rację - ale późno już było i trochę "na szybkiego" robione.
pzdr
Fota nr 18 przedstawia moim zdaniem miłość francuską (innymi słowy robal strzelił patelnię koleżance). Fuj!!! :roll:
fajne zdjęcia ;) , pokazują co fajnego można znaleźć w źdżbłach trawy, na dokładkę robaczej ekspozycji wrzucam bardziej tematycznie niż do oceny (to jedno z moich pierwszych zdjęć makro)
"żuczka na drodze"
http://arturo.serv01.net/olympus/upl...ki/zuczek2.jpg
pozdrawiam
falkirk1
Witam
Kilka powtórek ;) :
igraszki na kwiatku ;)
Pzdr
Ładne te makra - scenami sexu prowokujesz ewidentnie Rafała ;) Z tą miłością francuską coś nie tak Rafale , bo osobniki są połączone tyłkami :) No chyba , że są już "po" ;)
Ciężko mi wybrać najładniejsze :)
A mnie się najbardziej podoba 1 i 3 powtórka. Druga też jest całkiem, całkiem.
Abstrahując od treści, zdradzę ci jedną tajemnicę. W konkursie makro, zdjęcia z ramkami nie miały praktycznie szans.Cytat:
Zamieszczone przez john100
2 i 3 mi się podbają dlaczego czerowna ramka przy 3 ? Nie podoba mi się zabardzo ta czerwona ramka ale fotki jak najbardziej fajne ;)
Witam
Tak, tak - mam wielki problem z ramkami - muszę to poprawić - czy czarny kolor będzie najbardziej "uniwersalnym" ? czy może lepiej nie stosować żadnych...?
RadioErewan - dzięki za informację.
Pzdr
Na makro sie nie znam, wiec trudno mi ocenic. Z pewnoscia moge powiedziec, ze zdjecia te odbiegaja troche od makrofotografii, ktore niedawno podziwialem, ale nie sa zle, podobaja sie.