znajomy czekał, czekał, czekał ..... i kupił nikona D200
ale ja jestem twardy .....................i D200 kupię za miesiąc:)
Wersja do druku
znajomy czekał, czekał, czekał ..... i kupił nikona D200
ale ja jestem twardy .....................i D200 kupię za miesiąc:)
hehe widzę, że i APPLE(najlepsza firma*) się pojawiła...
Używa koś iPhoto albo Aperture (ja obu)?
Co do sklepów to niestety Olympusów za dużo nie widać. Był E-500 wystawiany, a teraz naagle "znikł".
inflator napisala wiesz, jak czesto pojawia sie reklama Chanel, a juz szczegolnie "CHANEL ALLURE HOMME" , np? Prawie ze nie ma, nie trzeba, produkt jest tak znany, ze wsrod znawcow perfum, oznacza to termin pewnej doskonalosci, a doskonalosciach szybko dowiaduja sie masy. Tak samo z Olympusem. Nic dodac, nic ujac, po prostu jest, wsrod dociekliwych, a wiec ambitnych jest na pewno.Cytat:
Jest dokładnie tak jak pisze KaarooL genialne produkty mają fatalny marketing i dlatego doceniane są przez "drążących głębiej"
Pozdrawiam,
excel
Oly sobie poradzi...
Nie chcąc uczestniczyć w rozmowie o strategii
(byłem dzisiaj na znakomitej imprezie, gdzie prym wiedli ludowi skrzypkowie :wink: ) marketingowej, odezwę się tylko, że mam e-500 i porównując zdjęcia znajomych, w zasadzie nie zamieniłbym się na żaden inny model. Choć prawdą jest, że wiele uczę się się od kumpla, który ma Nikona.
Wytrzeźwiałem po zakupie i firmie życzę jak najlepiej, bo jest tego warta.
a to dowód ze miłośc do olka jest ponad czasowa i ponad narodowa:)
http://www.flickr.com/photos/ania100...57594133832661
Cytat:
Zamieszczone przez Yx
Ja uzywam komputerow Apple. iPhoto nie bo kiepski , Aperture nie bo mnie nie stac. Ale olkowy soft plus Gimp mnie zadowalaja. A w Lodzi Olek e-500 byl w kazdym wiekszym sklepie zanim sie z tego miasta wyprowadzilem.
Panowie, a LIGHTROOM ? jest wersja beta do zassania za darmo. Ktoś na tym robi - jak wrażenia ?
Czy ktoś zna przyczyny dla których E-500 nie ma w sklepach od 3 tygodni ? Od mniej więcej tego czasu próbuję bezskutecznie kupić ten sprzęt i jestem już trochę zniechęcony do Olympusa, ile można czekać ?
Zaczynam zastanawiać się nad Nikonem D50... :?
Nie wiem, ale podejrzewam, że po zniknięciu E-300 i pojawieniu się E-330, E-500 wskoczy na poziom cen E-300 i sprzedawcy nie chcą wtopić. :wink: Do tego jest chyba teraz promocja z kartą 1GB. Na allegro kilka sklepów na pewno sprzedaje E-500. A może to wina dystrybucji, bo E-500 jest chyba chodliwy. Powodzenia :)