blady jeep nadjechał, zaparkował przodem, po czym wycofał się tyłem i pojechał w tym samym kierunku, z którego nadjechał. Wszystko jest ok na tym zdięciu.
Wersja do druku
blady jeep nadjechał, zaparkował przodem, po czym wycofał się tyłem i pojechał w tym samym kierunku, z którego nadjechał. Wszystko jest ok na tym zdięciu.
Jacek2004 - dzięki bo ręce mi opadły ;)
Aranek , Blady - przyznam , że nigdy nie analizowałem tej fotki pod tym kątem - bo niby po co skoro to widziałem:) Może i jest przekłamanie optyczne ale co do tego , że wóz był sprawny nie mam najmniejszej wątpliwości :) Podziwiam zapędy tropicielskie ;) :)
ja uwazam nadal ze nie jest to mozliwe Jacek jak mozesz to rozrysuj to strzalkami, bo nie moge se tego wyobrazic, slady tylnych kol popsuly by obraz wg twojej teorii :)
OK. Przeanalizowałem tor jazdy i już się uspokoiłem ;)
Oświadczam, że zrobienie dwóch serc w taki sposób jak na zdjęciu jest możliwe. Idę ćwiczyć ;) :twisted: :lol:
b.
ps jeep jak wjechał, zatrzymał się, skręcił koła w drugą stronę i wyjechał na wstecznym, wyszłoby tak samo jakby nadjechał zarówno z prawej, jak i z lewej strony. Różnice w odległości między kołami na osi, wynikają z zaburzenia perspektywy.
w koncu moja wyobraznia wspięła sie na wyzyny :lol: przyznaje racje, mozliwe :oops:
Pozostaje mi podziękować :)
Ale że nikt nie wpadł , że deptałem butami... ;) Żartuję oczywiście :)
Yello_35, nie ma za co... :)
Powiem Ci, że sytuacja b. fajna, ale miałem całkowite zaćmienie jak to mogło wyglądać, dopiero po którymś podejściu wpadłem, że kierowca skręcił koła w miejscu. Co do butów to nie pasował mi ślad bieżnika ;), ale wydaje mi się, że taki ślad można wykonać pędzlem w PSie, ale góra śladu wygląda na autentyczną więc PSa sobie odpuściłem....