dot. TEMAT MIESIACA - LUTY 2006 - Ludzie
a co do naszego konkursu to mimo braku czasu postanowilem cos wymyslic... ruszylem z jakas inicjatywa... temat z zalozenia mial byc bardzo banalny zeby sie przyjal (tak na pierwszy raz chcialem zobaczyc czy cos z tego wyjdzie).
Najwyrazniej moj pomysl i zalozenia byly bledne... ale spox juz tego bledu nie popelnie ;-)
pozdro
Re: dot. TEMAT MIESIACA - LUTY 2006 - Ludzie
Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
a co do naszego konkursu to mimo braku czasu postanowilem cos wymyslic... ruszylem z jakas inicjatywa... temat z zalozenia mial byc bardzo banalny zeby sie przyjal (tak na pierwszy raz chcialem zobaczyc czy cos z tego wyjdzie).
Najwyrazniej moj pomysl i zalozenia byly bledne... ale spox juz tego bledu nie popelnie ;-)
pozdro
Nie wiem czy dobrze rozumiem Jeronimo. Chodzi Ci o to że w naszym forumowym konkursie jest narazie malo zdjęć? Tym się nie przejmujmy. Z pewnością każdy zbiera coś ciekawego. Przez cały miesiąc pstryka ludzi albo grzebie w archiwach a na koniec miesiąca będziemy mieli pełno ciekawych fotek :wink: .
Mnie osobiście pomysł się podoba i chyba fajnie by było kończyć miesiąc ankietą na przyszły.
Wg temat miesiąca tzn. "Ludzie" jest wystarczająco konkretny. Daje możliwość zaprezentowania szerokiej gamy niebanalnych fotek.
BTW zdjęcie Tadeusza J. jest tego dowodem.
Zbyt prezyzjne określenie tematu może sprowadzić zdjęcia do poziomu banału czego przykładem są może nie tyle same zdjęcia zaprezentowane przez lass ale i wątek z jego wypowiedzi:
Cytat:
Nie bardzo wiem o co chodzi z braniem pod uwagę otoczenia i tła - skoro tematem miała być komunikacja w zabytkowym otoczeniu, to są tramwaje na tle zabytków - ...
Przepraszam lass że troszkę zmieniłem temat. W końcu to wątek dotyczący Twoich zdjęć :wink: .
Bedę szczery. Nie specjalnie mi sie podobają. Dlaczego?
Wszystko to powiedzieli moi przedmówcy więc nie będę powtarzał.
Jeśli już miłbym coś wybrać to fotkę "pa050015p2.jpg"
Powodzenia na nastepnych konkursach :wink: