...o samotności, o kwiatach do podlewania, o życiu, które wyłania się z cienia mającego osiemdziesiąt (?) lat mógłbym napisać, ale prawda jest - jak zwykle - prosta: Twoje zdjęcie Tadeuszu, zamknęło mi twarz. Nie chcę go odczytywać, patrzę.
Wersja do druku
...o samotności, o kwiatach do podlewania, o życiu, które wyłania się z cienia mającego osiemdziesiąt (?) lat mógłbym napisać, ale prawda jest - jak zwykle - prosta: Twoje zdjęcie Tadeuszu, zamknęło mi twarz. Nie chcę go odczytywać, patrzę.
Ale zabawnie się "zgrała" fota żołnierzy ze zdjęciem Tadeusza. Ci ludzie nie mają problemów z bólem istnienia :D .
Pomijam Gladiatorze inność, ale gdzie jest ostrość, no bo się z lekka pogubiłem...
Tadeusz Jankowski powiem krotko - poprostu rewelacja! Jakby w TV byl jeszcze Rydzyk a na stoliku lezalby mocherowy beret to spadlbym z krzesla :lol:
Miło spotkać braci w wierze... Pewnie wiemy to bardzo dobrze: zdjęcie jest poza Rydzykiem i moherem. I w tym, m.in. jego wartość.
abc
Zdjęcie bardzo dobre. I ojca dyrektora ani moheru bym z tym nie wiązał. Tu widać coś wartościowego
Witam miałem do wyboru kilka zdjec ale wybrałem te sory za jakosc ale jak pisałem robione moim poprzednim aparatem Skina cyfrowke mam od kilku tygodni.Cytat:
Zamieszczone przez Homek
P.S.
Cos mało tutaj fotek na konkurs ?
Pozdrawiam.