Chinczyki maja jakies kluczyki do OS, tak slyszalem, bo ja jestem noga z komputerów, ale kolegom to chodzi. Wersja 1.3 czy tez 1.21- nie pamietam
cześć.Ch.
Wersja do druku
Chinczyki maja jakies kluczyki do OS, tak slyszalem, bo ja jestem noga z komputerów, ale kolegom to chodzi. Wersja 1.3 czy tez 1.21- nie pamietam
cześć.Ch.
Panowie (i Panie?), jako oficjalni i zadeklarowani wielbiciele produktów marki patronującej niniejszemu forum, powinniśmy wspierać rozwój nowych produktów poprzez olewanie chińskich kluczyków :)
Aaa, zapomniałem dopisać... Do RAWów używam Oly Master i CaptureOne. IMHO RSE jest kiepściuchne... :wink:
Znakomite jest Bibble Pro.Ale trial mi sie skonczył! A Chinczyków nie znam! :D
cześć.Ch.
na czym ta znakomitośc polega?Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
Na tym, że nawet ja obsługuje ten program bez instrukcji obslugi i na tym, że zdjecia wychodza ładne, co z 7RAW mi nie wychodzilo. Ale to pewnie moja wina. O tym Bibble czytalem sporo pozytywnych komentarzy i dlatego poszukalem triala. Podobno wyszla nowa wersja programu-hiper-biper-tyrbo diesel.
Czesc.Ch.
Gdzieś jakiś chińczyk mi zdradził, gdzie jest dostępne bibble w full wersji 4.2.2. ;)
http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/download/
polecam, moze nie jest demonem predkosci ale rezultaty bardzo dobre
Fotomic- naprawde sie nie znam na tych chińczykach, w domu rządzi syn a tem ma gdzies fotografię, na razie.
cześć.Ch.
Adobe photoshop CS oraz Olympus Studio.
Olympus Studio