no to czas na mnie:
1. fotka z reki po poludniu :-) fajna figurka
2. wielka szkoda ze nie dalem ostrosci na plomien a reszta nieostra :( Fotka jak widac troche zle kadrowana no ale robiona w pospiechu...
3. hmm... nastepna fotka robiona w pospiechu i bez statywu
4. listek w czerwieni... bardzo ciekawie mi wychodzi czerwien w sumie nie wiem co myslec o tej fotce (o tych kolorach)... moze wam sie spodoba :-)
5. chcialem jakis fajny klimat z lancuchem... w zeszlym roku wyszlo mi lepiej
6. chyba mi sie nie podoba ten czerwony... no ale moze wam sie spodoba ;-)
7.
8.
9. znowu lancuszek
10
12. ostre swieczniki! niestety przy dalszych planach juz mi tak ostro nie wychodza. Macie jakis sposob zeby z daleka tez bylo ostro? (fotka ostatnia 17.)
13
14
15. zlewaja mi sie .... jakos nie moge sie przyzwyczaic do tego koloru w mojej lustrzance...
16. w tle jest dziecko :P nie uzywalem lampy blyskowej (i to moze byl blad) no i caly czas tylko ISO100
17
hehe zaszalalem :-) no ale swieto jest raz w roku!
Wszystkie nocne fotki robione byly ze statywu przy ISO100. Jakos nie moge sie przyzwyczaic do fotek nocnych z tego nowego aparatu (ciagle narzekam na kolor czerwony :P). Architektura przy ISO100 i dlugich czasach to fajny pomysl ale czy na cmentarzu zdal egzamin to sami ocencie. Fotki robilem E300 ale mam wrazenie ze C4000 i tryb makro bylby lepszy do jakis ciekawszych fotek.