Spokojnie, bede robil tylko foty chrześniaka. Wzialbym w sumie motorole bo jest poręczna i robi wrażenie ale nie wiem jak lampe do niej podlaczyc a w kosciele bedzie półmrok. To stary kosciol. Zabytkowy.Cytat:
Zamieszczone przez ADAM12
Wersja do druku
Spokojnie, bede robil tylko foty chrześniaka. Wzialbym w sumie motorole bo jest poręczna i robi wrażenie ale nie wiem jak lampe do niej podlaczyc a w kosciele bedzie półmrok. To stary kosciol. Zabytkowy.Cytat:
Zamieszczone przez ADAM12
:shock: Oj Zenobijku widze że jesteś całkowicie nieoświecony, weź tą Motke i podłącz do niej halogen z OBI (tanio można dostać) wszzystko sklej taśmą izolacyjną i będzie grafo narobisz dużo przepięknych zdjęć - to dobry wybór a i jeszcze kup akumulator samochodowy o asilania halogenka i będzi oki - życze wielu udanych ujęc, a jaką nmasz tą Motke srebrną czy czarną lepiej jak czarną bardziej profesjonalnie będzie wyglądać no i halogeny w OBI zwylke czarne obudowy mają.
Moze i znam sie mało ale widze ze robione są ze mnie jaja. Nie otrzymam pewnie konkretnej i fachowej odpowiedzi. To przykre.
Zenek, a jak myślisz, co zrobi lepsze foty, telefon czy aparat? Weź Olympusa.
gość Was podpuszcza... kto by dał do ręki Olka 5060 takiemu oryginałowi :) przecież mógłby spróbować odkręcić obiektyw!!! --pozdrawiam dowcipnisia :)
Chyba wezme Olympusa, skoro mozna obiektyw odkrecic to zaloze wiekszy - bedą lepsze foty, wieksze foty.Cytat:
Zamieszczone przez irek50
ale wykręcaj sam obiektyw (mniejsza rurka w środku), bo zewnętrzny pierścień za mocno trzyma i nie dasz rady w rękach :)
O Jezu co ty Zenek a moze jeszcze obiektyw na zawiasie od szafy zamontujesz aby był uchylny (kiedyś na jakimś forum już taki model pisał o tego typu sprawach - uchylnych obiektywach itp.) Nie mogę - poczytaj o tym aparacie na necie jak chcesz go kupić, tam nie ma wymiennych obiektywów a i wielkość fotki nie zależy od wielkości soczewek tylko od pikseli na matrycy, Ludzie co za jajec z tego Zenka chyba jajca sobie z nas chcesz zrobić
do odkręcenia większego najlepszy jest klucz francuski bo na prawde mocno trzyma ale jak Zenek się postara to da rade
Robicie sobie ze mnie jaja?! Nieważne. Mam juz przy sobie ten aparat od 5min i zaraz będe obiektyw wykręcał bo chce zobaczyć jak wychodzi i zaraz idzie do Media Markt po inny tylko jakiej średnicy to nie wiem bo sówmiarki nie mam w domu wiec go biore z sobą. Sproboje kupic obiektw z grubym szklem aby zdjecia mocniejsze byly tzn. lepiej naswietlone. Chyba tak to sie fachowo nazywa.