przeciez nie jest duze to zdjecie :o za duzo roboty ze zmniejszeniem tego nastepne postaram sie mniejsze zamieszczac
Wersja do druku
przeciez nie jest duze to zdjecie :o za duzo roboty ze zmniejszeniem tego nastepne postaram sie mniejsze zamieszczac
Moim skromnym zdaniem 8) uwazam, ze focie sa super :!:
1,2 - sliczne!!! :lol:
3,4,5 - ciekawe - a to sie chwali! :D
a ta z samolocikiem naprawde extra :D az sobie na stronke ustawie,
a co do wielkosci to nie przesadzajmy :P ... samemu mozna sobie zmniejszyc :?: :wink: pozdro!
moze to sie wam spodoba :oops: zrobione wczoraj wieczorem, extra zachod slonca moze choc troszke to zdjecie odzwierciedli to co sie dzialo wczoraj nad stolica!! :x
Witam ponownie po dłuższej przerwie :) Kilka dni temu wróciłem z wypoczynku w tatrach i chciałbym zaprezentowac wam najlepsze obrazy które udało mi sie uchwycic w kadr :)
Jestem ciekaw waszych opinii bo wydaje mi sie że poczyniłem małe postępy :P a może tylko mi się wydaje... :wink:
6. Zima nieodpuszcza
7. Jest i wiosna
8. Gęsty las po burzy
9. Poranna rosa
10. Górski strumyk
11. Cudowny spokój
12. Wygrzewający się w słońcu
PS. wie ktoś może co to za zwierze :?: :?:
Pozdrawiam wszystkich
Trzecie bdb, reszta do /dev/null/ :-)
To może być wąż Eskulapa, bardzo nielicznie występujący w Polsce, najczęsciej mozna spotkać go w Bieszczadach. Chwała Ci za uchwycenie gada. Fotki sympatyczne. Mamy w Polsce tylko 4 gatunki węży - zaskroniec, żmija zygzakowata, gniewosz plamisty i właśnie wąż Eskulapa.
Pozdrawiam.
Witam.
Zdjęcia mi sie podobaja, szczegolnie "Cudowny spokój", fotka naprawde oddaje 100% to jak jest zatytułowana.
Co do węża to na moje oko na pewno to jest Eskulapa. Gdzie zrobiles to foto?
Piotrze wąż ten w Polsce wystepuje tylko w Bieszczadach i śladowo w Beskidzie Niskim.
Ogólnie całkiem nieźle, wg mnie 11 najlepsza.
9 ciekawa.
11 bardzo dobra w połączeniu z tytułem :)
Reszta niespecjalnie zachwycająca.
10 byłaby piękna przy dłuższym czasie naświetlania.
niestety w moim małym i prymitywnym aparaciku nie można ustawic czasu naświetlania :cry:
co do zdjęcia węża to zrobiłem je w tatrach po stronie słowackiej w ich parku narodowym, spotkałem tam nawet salamandre (taka czarna w jaskrawo żółte plamki) niestety uwieczniona została na innym aparaciku :(
dzięki za komentaże