-
Czesc,
proponuje, zebys zajrzal tutaj: http://republika.pl/fotki_moje/kompedium.htm
Jest tam opis co prawda 5050, ale w zasadzie jest to to samo. Znajdziesz tam zarowno o pomiarze swiatla jak i wiele innych, bardzo pozytecznych informacji. Polecam goraco te strone.
Pozdrawiam
-
DZIĘKI, ciekawa strona. Jeszcze jedno pytanko a mianowicie przy fotografowaniu w trybie auto P na LCD prz symbolu P pojawia sie nieraz literka S co ona oznacza, zauważyłem że załącza to strzałka do poruszania się po menu i też wyłącza. Co to oznacza??
-
Jesli masz pelna instrukcje do 5060 (a sadze, ze tak jest) to zajrzyj na strone 36. Tam jest wyjasnienie.
-
WIELKIE DZIĘKI, PRZEGLĄDAŁEM JĄ WIELOKROTNIE I NIC NIE ZNALAZŁEM NA TEN TEMAT, ZOBACZE DZISIAJ
WŁAŚNIE PATRZYŁEM, JEST - NIE WIEM JAK MOGŁEM TEGO NIEDOCZYTAĆ :roll: :idea:
-
Nie chcę zakładać nowego wątku więc się tu podłączam ze swoim pytaniem odnośnie C-5060:
czy ustawienie WB poprzez "One-Touch" dotyczy tylko zdjęcia, które będzie wykonane po tym ustawieniu, czy też jest to ustawienie trwałe? a jeśli trwałe to czy zostaje zapamiętane także po wyłączeniu aparatu i ponownym uruchomieniu? nic w instrukcji na ten temat nie znalazłem.
-
raczej trwale i zostaje zapamietane do kolejnego pomiaru, chyba ze w opcjach masz reset ustwien po wylaczeniu.