no to teraz moge powiedziec ze mi sie bardzo podoba, to male stracilo duzo ostrosci,
co do drugiego zdjecia to ono duzo mniej mi sie podoba, ogolnie ciemna ekspozycja z drobnymi przepaleniami na tej trawie....
Wersja do druku
no to teraz moge powiedziec ze mi sie bardzo podoba, to male stracilo duzo ostrosci,
co do drugiego zdjecia to ono duzo mniej mi sie podoba, ogolnie ciemna ekspozycja z drobnymi przepaleniami na tej trawie....
hehe dzieki milo. na ostrosci stracilo przy pomnieszeniu? nie zwrocilem na to uwagi
co do drugiego to sie domyslalem ze bedzie za ciemne:) najwyzej rozjasnei troszke
pozdrawiam
Kopiując Guardianke strzelalem ostatnio krople. Nie chcialo mi sie ganiac po zabloconych polach i lasach, wiec wyszedlem na balkon :?: :x
i wyszlo cos takiego:
i taki dropsik:)
nie wiem czy czasami nie jest to drugi za ciemne, ale tak mi sie podoba:)
oba sa za ciemne, ale jakos sie juz przyzwyczailem :)
to pierwsze tez za ciemne? to chyba faktycznie moj monitora za bardzo daje po oczach jasnoscia, bo u mnie jest dosyc jasne, jakbym je rozjasnil troche to bym przepalenia widzial:/ wiec nie wiem co jest grane
:?
Pierwsze u mnie wygląda ok, drugie rzeczywiście troszke ciemne, ale bez przesady. Co do samych zdjęć, to wygladają nieźle, ale brakuje im czegoś co by przykuło uwagę na dłużej.
Pozdrawiam