-
Muszę przyznać, że dobrze wychodzą Ci portrety. Zaletą jest to, że praktycznie na każdym zdjęciu modelka wygląda inaczej. Gdyby nie okulary to miałbym wątpliwości czy to ta sama osoba. To się ceni.
Z tej serii, modelka na pierwszym przypomina mi chinkę (nie wiem czemu). Ciekawe, ale drugie o wiele bardziej mi się podoba. Jak już mówiłem lubie profile:) A ten jest b. ładny
-
i na dziś ostatnia sesja, znów ta sama modelka, jutro ostaram się o zróżnicowanie tematu :D
drugi portretos
trzeci
i ostatni dzis :)
-
bleh bleh bleh dla obrobki w PS`ie costy z jej skora zrobil, mowa tu np o ostatnim zdjeciu
z tych wszystkich fotek podoba mi sie zdjecie 1 i 2 z pierwszej serii i to pod UND
na ostatniej seri trzecie odstrasza mnie cien na scianie chyba na scianie, ale cien napewno :(
-
pierwsze niezbyt przciąga uwagę.
drugie OK, fajne, z tym, że ja bym doświetlił oko tak by można było wyróżnić tęczówke i źrenice. Takie pełne prawie czarne oko straszy :D
Widzałbym tę fotke też w cz-b i dodatkiem ziarna, czyli stylizowane na OLD 8) To pewnei za sprawą tej praktiki hehe
Trzecie też ładne, tylko coś tam się niedobrego dzieje za głową modelki. Coś chyba wymazywałeś w PS(?)
ostatnie kadr ciekawy, ale jak to DraXan napisał - nie wiem co to jest na czole i na policzku. Blur czy inne cholerstwo ale sie rzuca w oczy strasznie. Też praktykowałem wygładzanie skóry, dopóki nie zrobiłem odbitki na papier. Normalnie koszmar. Od tej pory zaprzestałem takich zabaw.
Faktura ust i oczy wyszły bardzo fajnie.
Pozdr
-
:) będziem korygować :)
a dzis kolejne dwa
und to
-
Czyż ten Pan na ostatniej fotce na pierwszym planie to nie jest Pan Zbigniew K.? A przynajmniej podobny baaardzo.
-
Kim jest Zbigniew K. ? :x :)
Pierwsza ok, na drugiej lekkie przepalenie na włosach.
-
Zbigniew Komorowski, poseł na Sejm z ramienia PSL, twórca i prezes firmy Bakoma. Kiedyś mój szef dlatego zwróciłem uwagę. Ale nie mam pewności czy to on, czy jakiś klon. W sumie to może i mało istotne.
-
Pierwsze - mój ojciec (na pierwszym planie) z bratem.
Drugie - ich kuzyn
-
Mam nadzieję, że nie uraziłem.
Ale jeśli chodzi o profil i pewne szczegóły to podobieństwo jest uderzające.
Pozdrowienia. Dla ojca też:)