-
Dodaje kolejne fotki. Pogoda dopisała jeśłi chodzi o światło, więc ruszyłem na łowy. Niestety u mnies strasznie wieje i ostatnia fotka jest przez to troszke nieostra :?
1.Porosty
2. Porosty (te same ale z innej strony ustrzelone) :)
3. Muchówka. Tutaj właśnie strrsznie wiało :?
wykonane z soczewą +4D
-
1. zdecydowanie najlepsza. też miałem takie ujecie zrobic ale zrezygnowałem. Jakos nie lubie makra roślin robić.
2. kolory jakieś dziwne
3. najsłabsze, nieostre, kwiaty przepalone, aberuje strasznie no i kadr zbyt centralny....
-
dzięki luc4s
kolory fakt inne wyszły. w pierwszej za tło trawa, a w drugiej bliżej niezidentyfikowana przestrzeń i może dlatego wyszło bardziej niebiesko :)
A ostatnia to fakt. Spróbuj powtórzyć na dniach, ale nie wiem czy się uda bo są przymrozki. Może nie wytnie przez to owadów... :o
Pozdrawiam!
-
1. Wydaje mi sie ze najlepszy z tej seriii...
2. Ma coś w sobie :), bo jest takie inne. To dodaje mu uroku, bo lubie orginalność.
3. Nio niestety... tak to jest, że ostatnio wiatr nam powiewa i też z tego powodu ubolewam.
Szkoda tego kadru :D
-
Na drugim kolorki dziwne, ale za to ciekawe.
Hehe jeśli chodzi o wiatr, w Gdańsku wieje 360 dni w roku. Te 5 dni rezerwuję na jakieś anomalie pogodowe :lol: :wink:
Pozdrawiam
-
Ja jeszcze nawiąże do żuczków a konkretnie do zdjecia 1
Jak przedmówcy wspomnieli -kadr naprawde świetny :)
Szkoda że dzień nie był słoneczny- kolorki były by żywsze i zdjęcie jeszcze ładniejsze (ale i tak jest bardzo ładne :) )
-
dzień był słoneczny, ale neistety nie o tej porze co byłą robiona fotka. A pstryknięta byłą pod wieczór.
Dzieki i pozdrawiam!
-
muchowka taka sobie, a z roslin 2 "4 me"
-
Wiosna w pełni więc czas na nowe foteczki w tym klimacie:)
Rojniki
Pszczółka
foty robione Olkiem 8)
-
lepiej tylko soniaczem rob.... :)
1 niezle, choc nieostre, 2 ... nieostre tragicznie, ale nizle tlo wyszlo