Mi sie flash podoba:) zdjecia bardzo ladne, wymaga jeszcze troche kosmetyki ;)
Wersja do druku
Mi sie flash podoba:) zdjecia bardzo ladne, wymaga jeszcze troche kosmetyki ;)
a tam :P nie sztuka zrobic maly wycinek super obrobiony w PS. Ja tam wole robic fotki 1:1 fajne i tak zeby wygladaly odrazu fajnie :]
zapraszam (wersja 1.0 :P)
http://www.foto.jeronimo.prv.pl/
juz skonczylem... jeszcze tylko pozniej zrobie dzial LUDZIE ktory to w zasadzie bedzie osobna strona ;-)
Gratuluję strony , bardzo fajna , oszczędna , świetna nawigacja i że we fleszu mi nie wadzi :-), obrazki troszkę małe , ale czytałem Twoje uzasadnienie ,
świetne krajobrazy , w przyrodzie niektóre kwiaty i motyle , w innych kilka wspaniałości ,
może by tak jakieś tytuły ? , pozdrawiam
z tytulami to myslalem nad tym i w kazdje chwili moge je dodac i zmienic kolor czcionki na czarny (niestety wtedy pojawi mi sie link do tej darmowej galerii we flashu)
Co do wielkosci fotek to powiem tylko tyle ze juz niedlugo bedzie stronka (dział) ludzie gdzie beda o wiele wieksze fotki. Domyslnie caly uklad strony byl robiony na potrzeby tej nowej strony... a przy okazji stworzylem ta ;-) No ale narazie juz nic nie mowie... stronka sie robi ...
buga masz, tzn link do powrotu do spisu galerii podkreslony jest na niebiesko... a powiedz czy ta strona ktora sie tworzy tez bedzie tyczyc sie twoich prac?
no z tym linkiem to wiem.. i zapewne masz inna przegladarke niz IE :P BTW ja nie lubie IE... no ale tak jak powiedzialem wczewniej... z tymi galeriami poszedlem po najmniejszej lini oporu :D
A ta stronka to poprostu bedzie dział LUDZIE czyli fotki - jak z katalogu - modelek z sesji ktore ostanio robie :-) (probki zdjec masz juz na plfoto)
Pozdrawiam
no mam firefoxa i wiem ze to czasem problemy stwarza... ale jesli zamierzasz to kontynuowac to polecam troche nad kodem posiedziec, pozdrawiam
nie zamierzam! fotki a nie stronka sa wazne! a jesli chcesz sie czepiac kodu to zapraszam na inne moje strony hihii :P
Gratuluje galeryji :) Ciekawe fotki :)