-
Moze mial na mysli wieksza przeslone, czyli mniejsza dziure...
@cinex
IMO w tej fotce ostry powinien byc obiektyw (przednie szklo)... reszta to juz kombinowanie.
A co do odbic... Poogladaj sobie portrety... jakby sie odbic czepiac to niestety wiekszosc oczu do kasacji :P Tu okno, gdzies lampa, czasem choinka...
-
no chodzilo mi o wartosc przeslony , pomylka a nie o wiekrza dziore ze tez musieli to wymyslec ze mala wartosc duza dziora potem ludzie sie myla :D........no mam takie z obiektywem ostrym ale wtedy widac tylko wyraznie szklo i napisy na nim.....jak bede mial chwilke to podmienie:D
-
Nie podmieniaj, tylko dodaj (podmienione troche zaburzy sens powyzszej dyskusji).
A z f tak juz jest, bo to ulamek siakis...
-
2 i 5. Architektura bardzo fajnie ujęta. Mosty jakos za ciemne (ale roznie to bywa z monitorami).
-
Mosty takie jakie maja byc.....moze faktycznie czas zmienic monitor :)
....mam jasniejsza wersje i wogole nie ma tego klimatu
-
Spotkanie w Amsterdamie
6
-
Eeee... a to spotkanie, tzn. ci panowie to kto? :-o
-
to 2 panow ktorzy mieszkaja w roznych krajach z dala od siebie...ale sie znaja i czasami po dluuuugiiiej przerwie sie spotykaja
-
Cos niewielu komentujacych to zapodam cos swiezego :wink:
7
.... i wersja nr 2
8
-
"Spotkanie w Amsterdamie" raczej na uzytek tych dwoch panow, zeby sobie to spotkanie przypominali. Wprawdzie GO ladna i kadr niezly, ale IMO to zdjecie albumowe.
Natomiast z dwoch kolejnych zdecydowanie drugie. Pierwsze nieostre (zdjae sie ze ostrosc jest na galeziach).
Ale drugie jest bdb!