-
Milo looknolem na Twoje parce i wiesz ne wszstkie sa poprawne , np . ten strumien ktory pstrykales a po prawej stronie ogrodzenie z siatki w oddali zabudowania itp. wiec nie sadze ze to poprawna praca.....a co do GO w kwiatuszkach to jest taka jaka miala byc od srodka 1 kwiata miala sie zaczynac zeby lisc na 1 planie byl rozmazany i tak jest moze po kompresji powinienem wyostrzyc.....no ale jest jak jest i mi sie tak podoba , kazdy moze operowac GO inaczej i niech tak zostanie :) co nieznaczy ze fotka jest wybitna:D co do kolorkow no coz takie byly i takie zostaly :P .....pozdro all i dzieki za komentarze nastepnym razem wrzuce wam cos ambitniejszego :D
-
Aniolek niespecjalny. Wprawdzie fotka jest OK, ale nic w niej nie ma... Poza tym na aniolku pod prawym lokciem jakby plamka kleju jest..?
Natomiast drugie byloby ciekawe, gdyby fiolek na pierwszym planie byl ostry (listek nie... tylko kwiatek). Za to kolory b. ladne.
-
cinex bardzo ambicjonalnie podchodzisz do sprawy, niby prosisz o komenty a niesłyszysz (lub nie chcesz słyszeć) krytyki. Zawsze się można tłumaczyć że GO taka miała być, że kwiatek miał być tu lub tam, że przedmiot miał być akurat przejarany i to wszystko jest celowo. Nadmieniłeś o błedach milo, ale - bez urazy - milo w foceniu ma większą smykałkę... jak narazie. Ja osobiście ocenię tylko fotki niebalalne, takie które wymuszają na fotografującym trochę zmyślności lub wysiłku - i takie cenie. Makro pieniążka na stole zupełnie do mnie nie trafia. Pozdrawiam.
-
dzieki arras ze mnie bronisz... a fotek kolegi cinexa oceniac nie bede... bo po co... mu sie podobaja przeciez...
-
ok... aniolki zostawiam w spokoju...teraz z innej beczki
-
no to juz mi sie bardziej podoba i moge napisac cos pochlebnego...
nawet ci wyszedl ten pomysl, ladnie wygladaja oczy i twarz, szkoda tylko przepalen na wlosach i czole oraz dziwnego kadru [ za duzo po prawej] pozdr
-
Sie poprawi :lol:..........chyba przekombinowalem, ciekawe czy ktos zauwazy :lol:.... to moja pierwsza proba podejscia do H-K
-
A jeszcze cos z plenerku , co mi tam :lol:
-
Generalnie w pierwszym podoba mi sie pomysl, mimo ze oczy bola od przepalen, ale jestem w stanie zrozumiec - spoko.
Drugie, pozostawilbym jeszcze nieco wiecej miejsca po stronie, w ktora patrzy ow piekny obiekt (czytaj modelka). Bardzo ladne odwzorowanie kolorow.
-
Dzieki za ocene....bylo troszke wiecej z lewej strony fotki , ale obciolem bo jakos niepodobalo mi sie jak ramie "ostro" opada w dol ......jakos nie przemawialo to do mnie i chlasnolem:)