[quote="MichelCat"]A ja miałem się brać za 8080 albo Nikon 8700, nie ma szans zbieram na lustrzanke.Cytat:
... Więc nie ma taniej złej lustrzanki. Lub lustrzanki słabszej od jakiegokolwiek kompaktu.
Wersja do druku
[quote="MichelCat"]A ja miałem się brać za 8080 albo Nikon 8700, nie ma szans zbieram na lustrzanke.Cytat:
... Więc nie ma taniej złej lustrzanki. Lub lustrzanki słabszej od jakiegokolwiek kompaktu.
dobra decyzja gratuluje :D no i mniemam iz wybor padnie na E-1 lub E-300Cytat:
Zamieszczone przez marekfe
ja niestety posiadajac taka ilosc gotowki inwestowal niestety ale w canona- albo 10 d ale racze sklanial sie do 20d, przemawia za to ilosc obiektywow i ich cena, ale to jest tylko moje zdanie :wink:
POZdr
W poniedziałek oddaję C8080 i biorę na jego miejsce E1 plus FL36. Zobaczę jakie są możliwości tego zestawu i wtedy zdecyduję. Do C8080 zdążyłem już się przyzwyczaić i powiem prawdę że smutno się z nim rozstać.To naprawdę porządny sprzęt. :!:
@Avalon po podpisie widze ze juz jestes szczesliwym posiadaczem E-1 i FL-36 ;]
Gratuluje
Ano, tak sie stało. Aparat mam od 18 grudnia, lampę "zanabyłem" kilka dni temu. Jedna z pierwszych FL36 jakie dotarły do Olymps Polska.Cytat:
Zamieszczone przez DraXan
Jak narazie jestem baaaaardzo zadowolony. :x
Nie ma porównania z jakimkolwiek kompaktem, nawet tymi z martycą 8mpix i jasnymi obiektywami f1.8~2.4. Jakość obrazu, wykonania aparatu i obiektywu , szybkość działania to jest właśnie to za co warto dać 5tysięcy.
Generalnie "nie mam pytań" :D
Ano, tylko sie Cieszyc z promocji :DCytat:
Zamieszczone przez Avalon
Juz niedlugo powstanie osobny dzial na www odnosnie E-System ;]
Mozna by tylko powiedziec, szkoda tych ktorzy wydali przy obecnej promocji podobne pieniazki i zakupili E-300 a nie E-1
i Ciesze sie ze polskie grono posiadaczy E-1 rozroslo sie tak znaczaco, wlasnie za sprawa promocji dla studentow.
Całkiem niedawno stałem sie posiadaczem nowego E-1. Kupiłem go oczywiście w promocji studenckiej.
Wcześniej myslałem o Konice Minolcie 7D , ale cena niestety jest dużo wyższa.
Gdy pobawiłem się już kilkoma aparatami w sklepie to juz później nie chciałem na nic innego patrzeć. Doskonałe wykonanie i ergonomia.i mieścił się w moim budżecie.
Teraz brakuje mi jeszcze lampy, zamierzam kupić FL-36 jak tylko będzie bardziej dostępna.
Jak widać w moim podpisie FL36 jest już dostępna. :xCytat:
Zamieszczone przez Grzes55
Sądzę że chciałeś napisać ..."jak będzie tańsza".... :D
Tak off topic....
Miałem dzisiaj w łapkach Zuiko 50-200.
Szczęka mi opadła do samej podłogi na dobre pięć minut.
Nie mam więcej pytań :idea:
Zuiko 40-150mm 3,5-4,5 jest juz za 1170zl i tez niezle cacko :D