fotka wypas, pomimo błędów jakie znalazłem w postaci obciętego w połowie samochodu i dziwnego rozmazania nieco powyżej :D
Wersja do druku
fotka wypas, pomimo błędów jakie znalazłem w postaci obciętego w połowie samochodu i dziwnego rozmazania nieco powyżej :D
no no mam inspiracje... a co do tablic to chyba jedak sa z polski: powiat Wołów województwo dolnośląskie... :-)
ps a ja znalazlem czlowieczka bez nóżek... auu chyba bolalo... ło i bez głowy... kurcze chyba te superkomputery sie nie spisaly...
Jest wiecej bledow,samochody pozamieniane dachami,dachy za samochodami,albo samochod wjezdzajacy w autobus(a tak na marginesie to ciekawie to wyglada).
wyczytane z grupy dyskusyjnej:
Taka ciekawostka. Kompozycja kilkuset zdjęc powierzchni Marsa dająca w sumie prawie 100 milionów pikseli. Robota Amerykanina zwanego swojsko "Spirit". Warto zobaczyć, jak będzie fajnie fotografować cyframi za 5/10/15 lat (niepotrzebne skreślić)...
BTW polecam jakis program do sciagania plikow bo zdjecie zajmuje 50 MB :P
Jakiś czas temu wymyśliłem sobie zdjęcie które składałoby się ze sklejonych zdjęć makro ... kobiecego aktu. :D Niestety nie mam chętnej modelki, oprócz tego trzebaby skonstruować coś w rodzaju wózka lub statywu który mógłby poruszać się nad modelką. Może ktoś wykorzysta mój pomysł w praktyce. Ciekawie musiałoby wyglądać takie zdjęcie kilkuset Mpikselowe. :D
hehe zboczek :P
Nie no są takie zdjęcia, chociażby twórcy postaci do Posera tak robią i miałem i chyba jeszcze mam całe zestawy takich zdjęć.Cytat:
Zamieszczone przez GK
DWL F077 to niewątpliwie polska rejestracja. z powiatu wołowskiego na dolnym śląsku. skąd się tam on znalazł?